Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9081 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2012 - 11:33

10: Burs Sonuçları Belli Oldu

Büyüt
Küçült
10: Burs Sonuçları Belli
12 yıldır verdiğimiz öğrenci bursları 2012-2013 yılında da verilecek olup, burs almaya hak kazanan öğrenciler belirlenmiştir.

ÇAMOLUK YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

BURS KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

BASIN BİLGİLENDİRME BÜLTENİ (S:10)

 

12 yıldır verdiğimiz öğrenci bursları  2012-2013 yılında da verilecek olup, burs almaya hak kazanan öğrenciler belirlenmiştir. Başvuruları 01 Eylül 2012 – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında alan Burs Komisyonumuz, 06 Ekim 2012 tarihinde başvuran tüm öğrencileri mülakata davet etmiştir. Mülakata katılamayan öğrencilerden mazeret dilekçesi talep edilmiştir. Mazeret dilekçesi göndermeyen, mülakata katılmayan, açıköğretimde okuyan veya 2 yıllık okuyan öğrenciler Burs Yönetmeliğimiz gereğince elenmiştir.

20 Ekim 2012 tarihi itibari ile sonuçlar kesinleşmiştir. Buna göre, değerlendirmeye alınan 430 öğrenciden 200 kişiye burs verilebilecektir. Sınırlı Bütçe sebebi ile diğer öğrencilerimize maalesef burs verilemeyecektir. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin cep telefonlarına 23 Ekim 2012 tarihine kadar ‘’burs almaya hak kazandıklarını bildiren’’ mesaj gönderilecek olup, bu tarihe kadar kendilerine mesaj gönderilmeyen öğrenciler burs almaya hak kazanamamış anlamına gelmektedir. Cep telefonlarına mesaj gönderilmeyen öğrencilerin telefon ya da e-posta yolu ile komisyon üyelerine burs sonuçlarını sormalarına gerek yoktur.

Ayrıca, köylerimizin kurumsal mahremiyeti ve öğrencilerimizin şahsi mahremiyeti göz önüne alınarak, burs almaya hak kazanan veya burs alamayacak olan öğrencilere ilişkin herhangi bir liste yayımlanmayacaktır.

Burs almaya hak kazanan öğrencilerimizin; kimlik fotokopisi, yeni tarihli öğrenci belgesi, kiracı olduğunu beyan edenler için kira kontratosu, banka hesabı IBAN numarasını 02 Kasım 2012 tarihine kadar elden ya da posta ile Çamoluk Derneği-Ferah Mah. Çamoluk Sok. No:1 Üsküdar-İstanbul adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

İlk burs ödemesi 03 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olup, İstanbul dışında okuyan öğrencilerimizden banka IBAN numarasını bildirmeyenlere ödeme yapılmayacaktır.

Değerlendirmelerimiz yapılırken; anne-babası  hayatta olmayan, kirada oturan, Çamoluk Arif Safi Lisesi mezunu olan, ailesi Çamoluk’ta yaşayan, dershaneye gitmeden üniversiteyi kazanan öğrencilerimize öncelik verilmiştir. Aynı aileden birden fazla kardeşin başvurması söz konusu olmuş ise, sınırlı bütçe sebebi ile kardeşlerden yalnızca birisine burs verilmeye çalışılmıştır.

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin eğitim yardımları Türkiye genelinde ses getirmiştir. Burs Yönetmeliğimize göre Çamoluk nüfusuna kayıtlı olmayan öğrenciler dışında burs vermemiz mümkün değildir. Bu kuralımızı basın bülteni ile internet sitelerinde ilan etmemize rağmen; Hakkâri, Batman, Şanlıurfa, Ankara, Adana, Antalya, Trabzon, Kastamonu, Van, İzmir, Kayseri gibi illere mensup öğrencilerinde başvuru yaptıkları görülmüştür. Bu durumu, Çamoluk ilçemizin ve Giresun ilimizin isimlerinin ülke genelinde duyurulması bakımından anlamlı bir gelişme olarak değerlendiriyoruz.

28 Ağustos 2012 tarihinden bu yana yaklaşık 53 gündür süren zorlu bir değerlendirme sürecinde kendilerinden ve ailelerinden ödün vererek, gece-gündüz demeden zamanlarını ve emeklerini sarfeden komisyonumuzun üyeleri, değerli arkadaşlarımız; Vural Selimoğlu, Sami Cebeci, Erhan Sakızcı, Necdet Arabul ve Murat Dağıtmaç’a tüm öğrenci kardeşlerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Burs sisteminin kurulması  ve devam etmesinde emsalsiz katkılarını bizlerden ve değerli öğrencilerimizden esirgemeyen Çamoluklu hemşehrilerimize ve Çamoluk dostu tüm iş adamlarımıza özellikle teşekkür ediyoruz.

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birliğimiz ve dirliğimiz için çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir.

 

Saygılarımızla

Fatih AYDIN

Başkan




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir