Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9979 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2013 - 19:01

2013 - 2014 Eğitim -Öğretim Yılının İlk Bursları Dağıtıldı

Büyüt
Küçült
2013 - 2014 Eğitim -Öğretim Yılının İlk Bursları
Burs dağıtım programında Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkan Adayı Fatih Aydın ve Derneğin eski başkanlarından Veysel Ekmen öğrencilere hitap etti.

2013 – 2014 Eğitim –  Öğretim Yılının İlk Bursları Dağıtıldı

Burs dağıtım programında Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkan Adayı Fatih Aydın ve Derneğin eski başkanlarından Veysel Ekmen öğrencilere hitap etti.

Yoğun bir emek harcayarak başvuru – mülakat süreçlerinden sonra Burs Komisyonu’ nun değerlendirmeleri neticesinde burs almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu. Yeni dönem bursiyerlerine dernek sekreteryası tarafından yollanan mesajda 9 Kasım saat 11:00’ da dernek binasında bursiyer dosyalarını tamamlamak için gerekli evrakları getirmeleri istendi ve ilk bursların dağıtılacağı belirtildi.

Toplantıya yeni dönem dernek Başkan Adayı ve eski bir bursiyer olan Fatih Aydın’ın konuşmasıyla başlandı. Aydın konuşmasında başvuru – mülakat süreçlerinde organizasyon işlerini yürüten ve yeni dönem için projelerini hayata geçirmeye başlayan Gençlik Komisyonu ve Hanımlar Komisyonu üyelerinin fedakarlıklarından bahsederek dernek bünyesinde artık bir gelenek olan burs dağıtımının ve bursun önemine değindi. Yeni bursiyer öğrencilerin aynı zamanda eski bir bursiyer olan Fatih Aydın’ı dikkatler dinlediği gözlerden kaçmadı. Aydın, konuşmasının sonunda bursiyer öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Daha sonra konuşma sırası alan Çamoluk Derneği eski başkanlarından Veysel Ekmen öğrencilere tecrübelerini aktararak eğitim yıllarında kendini yetiştirmenin önemine değindi. Yabancı  dilin önemli değil artık zorunluluk olduğunu belirten Ekmen öğrencilerle tek tek tanışarak bursiyerlerin iletişim bağının güçlenmesini sağladı. Öğrencilere yurtdışı ziyaretlerinde karşılaştığı olayları da anlatan Ekmen’ i bursiyerler tebessüm içinde dinledi. Veysel Ekmen Çamoluk Derneği'nde burs sistemini olgunlaştıran kişi olarak biliniyor.

Son olarak Gençlik Komisyonu Başkan Yardımcısı Can Tatar burs sürecinde öğrencilerin evraklarını tamamlamalarının elzem olduğunu belirterek yeni dönem projelerinden bahsetti.

Program Cemil Ertem & Markar Esayan imzalı “ Dünyayı Durduran 60 Gün “ isimli kitap dağıtımı ve Gençlik Komisyonu tanıtım videosunun bulunduğu CD dağıtılarak sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir