Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 67454 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Nisan 2017 - 21:33

Bulancak'ta En Prestijli Düğün Salonu Hizmetinizde

Büyüt
Küçült
Bulancakta En Prestijli Düğün Salonu

Aydındereli genç işadamı Ömer Karahasan'ın işletmeciliğini yaptığı, aynı anda düğün salonu ve yemek salonu olarak, Bulancak'ta ilk olarak hizmet verecek olan Zirve Düğün Salonu bu Gün itibariyle hizmete girdi.

Bulancak Sanayi girişinde hzimete giren Zirve Düğün Salonu'nun açılışında hemşerilerimiz genç iş adamımız Karahasan'ı bu özel günde yanlız bırakmadı.

Karahasan Yaptığı açıklamada...

Bu Özel Günümüzde Bizleri yalnız Bırakmayan Başta Ailem, Giresun Ticaret ve San. Odası Başkanı. Sn. Hasan Çakırmelikoğlu, DOKAP Başkanımız Sayın Ekrem YÜCE, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sn. Fethi Elmas, İl Müftümüz Sn. Muhittin ORAL, Bulancak Kaymakamımız Sn. Niyazi ULUGÖLGE, Gençlik Spor ve İl Müdürü Sn. Hasan Bulut, Giresun Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başk. Sn Telat ÇETİNER, Bulancak Belediye Başk Yard. Sn. Bahtiyar Hüsem,Bulancak Ak Parti İlçe Başkanımız Esat Sakallıoğlu, ve Yönetimi, Ak Parti Piraziz İlçe Başkanımız Sn. Hayri Özdemir, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şenel Bulut, Memur Sen İl Başk. Sn. Sami Şimşek, Çok Kıymetli Okul Müdürlerimiz, Giresun Turizm Platformu Derneği (GİTUDER) Yönetimi Öz Büro İş Sendikası Giresun Başk Sn.Hamza Türkmen, Çok Kıymetli Stk Başkanlarımız, ve Davetimize İcabet edemeyen ve çiçek yollayan başta Giresun Ünv Rektörü Prf. Dr. Sn Cevdet Coşkun ve Salon Çalışanlarımıza, Salon Müdürümüz Sn.Ümit Köse, Piyanistimiz Sn. İbrahim Ibrahim Yıldız, beye ve İsmini sayamadığım Diğer Tüm Misafirlerimizden Allah Razı Olsun. Zirve Düğün Salonu Kendine Yakışır Bir Açılış Yaptı Diye Konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir