Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9670 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   20 Kasım 2013 - 18:58

Basın Mensuplarının Dikkatine

Büyüt
Küçült
Basın Mensuplarının
23 Kasım 2013 Cumartesi günü ilimize teşrif edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün programını takip etmek isteyen basın mensuplarının ''AKREDİTE KARTI'' almak üzere Valiliğimize müracaat etmeleri gerekmektedir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ün, Giresun programını takip etmek isteyen basın mensuplarına, “Akredite Kartı”  Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilecektir. Kart almak isteyen basın mensuplarının en geç 21 Kasım Perşembe günü saat: 16.00’ya kadar aşağıda belirtilen şartlara riayet ederek, belirtilen belgelerle birlikte şahsen veya basin@giresun.gov.tr elektronik posta aracılığı ile Valiliğimize müracaat etmeleri gerekmektedir.    

Başvuruda bulunulacak kurum ve kuruluşlara ait azami basın mensubu sayısı:

ü  Televizyon kuruluşları için 2 muhabir, 2 kameraman;

ü  Ajans kuruluşları için 2 muhabir, 2 kameraman, 2 foto muhabiri;

ü  Gazete kuruluşları için 2 muhabir, 2 foto muhabiri;

ü  Sürekli Basın Kartı olanlar,

ü  Yabancı basın kuruluşları için 1 muhabir, 1 kameraman, 1 foto muhabirine akreditasyon kartı düzenlenecektir.

Kart için müracaat edecek kişilerden istenilecek belgeler:

ü  Adına kart düzenlenecek olan basın mensuplarının ya sarı basın kartı sahibi ya da sarı basın kartı almak üzere Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne yapılmış müracaatının, anılan kurum tarafından onaylanmış kopyası,

ü  Sarı Basın Kartı olmayan Televizyon, Radyo ve gazete çalışanları için,  çalıştığı kurumdan onaylı görev belgesi veya sözleşme fotokopisi,

ü  Başvuruda bulunanların, arka fonu beyaz ve en az 300 dpi kalitede taranmış vesikalık fotoğrafı,

ü  Tüm müracaat sahipleri tarafından aşağıdaki linkten Başvuru Formu indirilerek eksiksiz doldurulduktan sonra onaylanmış hali, sarı basın kartı veya nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte en geç 21 Kasım 2013 Perşembe günü saat 16.00'ya kadar basin@giresun.gov.tr adresine diğer belgelerle birlikte ulaştırmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.

Konuya ilişkin başvuru formuna;

http://www.giresun.gov.tr/troika/file/akreditasyon_basvuru_formu_2013.doc linkinden ulaşılabilir.

BAŞVURU Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Akreditasyon kartlarının kullanımına ve güvenlik konusundaki zorunluluklardan kaynaklanan bazı uygulamalara ilişkin aşağıda sunulan bilgilere uyulması konusunda göstereceğiniz hassasiyete teşekkür eder, saygılar sunarız.

* Kuruluşlara tahsis edilen kontenjanın arttırılması mümkün değildir.

* Cumhurbaşkanımızın programı için Cumhurbaşkanlığı muhabiri, foto muhabiri veya kameramanı ile Giresun Valiliği adına görevlendirilen foto muhabiri ve kameraman dışında bir başka muhabir, foto muhabiri veya kameramanın Akradite Kartı sahibi olması gerekmektedir. Cumhurbaşkanlığı kartı veya Akradite kartı olmayan basın mensuplarının güvenlik önlemleri bulunan bazı alanlarda programları izlemesi mümkün olamayacaktır.

* Kartlar kimlik olarak kullanılamaz, başkasına devredilemez.

* Valiliğimiz tarafından adına kart düzenlenen basın mensubunun, kendisine verilen kartı kaybetmesi halinde durumu zaman kaybetmeksizin Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlilerine bildirmeleri gerekmektedir.

* Verilecek kartlar 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat: 23.59’a kadar geçerli olacaktır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir