Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11456 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2016 - 11:49

Giresun Üniversitesi İle Kamu Hastaneleri Kurumu Afiliasyonu

Büyüt
Küçült
Giresun Üniversitesi İle Kamu Hastaneleri Kurumu

Giresun Üniversitesi ile Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Arasında Afiliasyon Protokolü İmzalandı

Giresun Üniversitesi (GRÜ) ile Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu arasında uzun süredir sürdürülen afiliasyon (Hastanelerin Ortak Kullanımı) görüşmeleri nihayet olumlu sonuç vererek bir protokole bağlandı.

Giresun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof .Dr. Cevdet COŞKUN Afiliasyon Protokolünü imzalamak üzere Ankara'ya gitti. Bu gün (08/11/2016) Çankaya Köşkünde Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin CANİKLİ'nin makamında buluşan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sayın Prof.Dr Alper CİHAN ve Giresun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof .Dr. Cevdet COŞKUN Giresun Kamuoyu tarafından merakla beklenen hastanelerin ortak kullanımını kapsayan protokolü imzalayarak hayata geçirdiler. 

Protokolün imzalanmasından sonra kısa bir açıklama yapan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet COŞKUN, "Üniversitemiz ile Türkiya Kamu Hastaneleri Kurumu arasında imzalamış olduğumuz afiliasyon anlaşmasının öncelikle Üniversitemiz personeli ve Tıp Fakültesi öğrencilerimiz olmak üzere bütün Giresun halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetin gerçekleşmesine katkı sağlayan başta  Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin CANİKLİ olmak üzere Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sayın Prof.Dr Alper CİHAN'a, Sayın milletvekillerimiz Cemal ÖZTÜRK ve Sabri ÖZTÜRK'e, Sağlık Bakanlığımız personeli ile Üniversitemiz personeline en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir