Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12096 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2017 - 14:30

Başkan Yakar'dan Kadir Gecesi Mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Yakardan Kadir Gecesi

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı mesajında,  ”Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin, bizleri manevi anlamda yüceltmesine ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan Müslüman  kardeşlerimize uygulanan zulmün, son bulmasına vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan'ı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Recep Yakar, Kadir Gecesi'nin  İslam alemi için güzellikler getirmesi dileğinde bulunarak, şunları kaydetti: Yakar ”11 Ayın Sultanı Ramazan, içinde barındırdığı bereket ve rahmetin gecesi olan Kadir Gecesi ile adeta taçlanıyor. Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşarken, bir taraftan da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.  Kadir Gecesi'ni bu derece değerli kılan en önemli sebepte; Kur'an-ı Kerim'in bu gecede inmeye  başlamasıdır. Yüce kitabımızın getirdiği ilke ve prensiplerin özünde; aydınlık, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik vardır. Sayısız manevi güzelliğin yaşandığı ve mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu eşsiz gecede, özümüze dönerek gaflet içinde geçen günlerimizi sorgulamalıyız. Bu mübarek gecede ayrıca dünyanın dört bir yanında yaşanan katliam ve zulmün son bulması için dua etmeliyiz. Huzur ve mutluluk içinde yaşadığımız gibi buradaki kardeşlerimizin de bu huzur ve mutluluğa kavuşmasını istemeliyiz. Böyle güzel bir gecenin ihlas ve bereketine kavuşarak , mübarek Kadir Gecesinin, Bulancaklı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, selam ve saygılar sunarım. Bu gece Kadir ve kıymeti aklın, kalbin, tefekkürün ve Kitabımız Kuran'ın aydınlığında olmaya vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir