Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8718 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Haziran 2017 - 02:53

Başkan Aksu; ''Söz Verdik Yapıyoruz''

Büyüt
Küçült
Başkan Aksu Söz Verdik

Giresun Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gedikkaya Projesi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yaklaşık 5 ay önce temeli atılan projenin çalışmaları aralıksız sürüyor. Gedikkaya’nın zirvesine ulaşmak için başlatılan yaklaşık 600 metre uzunluğundaki yol açma çalışmasında sona gelindi. Yolun altyapısı tamamlandıktan sonra, üst yapısı yapılacak. Daha sonra yürüyüş yolları, kır kahvesi, oturma alanları, seyir terasları gibi çalışmaların yapımına geçilecek. Çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasının ardından Gedikkaya Projesi tamamlanmış olacak.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu bölgeye giderek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Aksu’ya projenin yapımını yürüten Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak ile Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel’de eşlik edip, bilgi verdiler.

Diğer projelerimizde olduğu gibi, bu projeyi de söz verdik yapıyoruz diyen Başkan Aksu yaptığı açıklamasında şunları söyledi.

“GEDİKKAYA, GİRESUN’U EN GÜZEL GÖSTEREN NOKTA”

Başlatılan yol açma çalışmasından sonra zirveye ulaşmış durumdayız. Bundan sonraki sürecimiz, buradaki yapılacak olan seyir teraslarının ihalelerini yapmak olacak. Projeyi yaklaşık altı ile sekiz ay gibi bir sürede bitirmeyi planlıyoruz. Bunlar dışında yürüyüş yolları, manzara tepeleri gibi çalışmalar devam edecek. Gedikkaya’nın Giresun’u en güzel gösteren nokta olduğunu biliyoruz. Yapılan bu çalışmaların ciddi bir maliyeti var. Yollar ve seyir terasları maliyeti ile yaklaşık beş milyonu bulacak. Ama Giresunlular her şeyin en güzelini hak ettiği için onlara bu imkanı sunmak zorundayız.

“GEDİKKAYA TURİZME KAZANDIRILACAK”

Giresun halkının çoğunun hiç buraya çıkmadığını biliyor, halkımızın ve şehrimize gelen herkesin bu manzaradan faydalanmasını istiyoruz. Yapılan bu projenin şehrimizin turizmine de katkı sağlamasını planlıyoruz. Bu yüzden kısa sürede çalışmaları tamamlayıp, vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Artık Gedikkaya’ya sahilden bakmak değil, Gedikkaya’dan da sahile bakma imkanını vatandaşlarımıza sağlamış olacağız.

“YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPILACAK”

Gedikkaya’dan yapılması planlanan yamaç paraşütü istasyonu içinde gerekli tüm alt yapı çalışmaları hazırlanıyor. Gedikkaya Projesi tamamlandığında paraşüt severler buradan da uçuş yapma imkanı bulabilecekler. Bir diğer çalışma olarakta Giresun’un yıllardır istediği ve bir türlü gerçekleşemeyen teleferik projesi içinde ön hazırlık çalışmaları yapılıyor.

“PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Adım adım tüm projelerimizi ve halkımıza verdiğimiz her sözü gerçekleştiriyoruz. Gedikkaya Projesi de bu sözlerimizden bir tanesiydi. Söz verdiğimiz gibi bu projeyi de kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

“ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Tüm ekip arkadaşlarıma, burada çalışan işçi arkadaşımdan şeflerine, müdürlerimize, başkan yardımcılarımıza teşekkür ederim. Gerçekten büyük bir emek. Giresun Belediyesi çalışanları özveriyle, Giresun halkı için elinden geleni yapıyor, yapmaya da devam edecektir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir