Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9035 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   19 Mart 2013 - 18:10

Büyük Giresun Taksim yürüyüşü gün sayıyor

Büyüt
Küçült
Büyük Giresun Taksim yürüyüşü gün
Geleneksel Giresun Günleri organizasyonunda ilki geçen yıl gerçekleştirilen Büyük Giresun Taksim yürüyüşü 28 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Büyük Giresun Taksim yürüyüşü gün sayıyor

Geleneksel Giresun Günleri organizasyonunda ilki geçen yıl gerçekleştirilen Büyük Giresun Taksim yürüyüşü  28 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Son hazırlıkların hızla gözden geçirilerek tamamlandığı Büyük Giresun Taksim yürüyüşünde Giresun’un tanıtımı yapılacak, 7. Giresun Günleri için halk Feshane’ye davet edilecek.

İstanbul’da bu yıl 7.si gerçekleştirilecek olan “Giresun Günleri”nin yeterince ses getirebilmesi ve basın organlarında yerini bulabilmesi için 28 Nisan 2013 Pazar günü saat 13:00’te İstiklal Caddesi’nde geniş katılımlı bir yürüyüş düzenlenecek. 

 

Eyüp ilçesi Feshane Fuar Merkezi’nde 2 –  3 – 4 – 5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 7. Giresun Günleri’nin tanıtımı için, bu yıl da ilki geçen yıl gerçekleştirilen Büyük Giresun Taksim yürüyüşü düzenleniyor.

 

Giresun’un plaka numarası olan 28’e vurgu yapmak amacıyla 28 Nisan’da gerçekleştirilecek olan yürüyüş Taksim İstiklal Caddesi’nde Galatasaray Lisesi önünden başlayacak, Taksim meydanında son bulacak.

 

Milletvekilleri, bürokratlar, yerel yönetim temsilcileri, kaymakamlar ve belediye başkanları, STK yöneticileri, il, ilçe ve köy derneklerinin temsilci ve üyeleri, yerel ve ulusal basından temsilcilerin davet edildiği yürüyüş görsel ve yazılı basın tarafından takip edilerek bütün dünyayla paylaşılacak. 

 

Yürüyüşte; başta fındık olmak üzere Giresun’un değerlerini taşıyan görseller, yürüyen reklam panoları, ilçelerin değerlerini ortaya koyan dövizler, araç süslemeleri, ilçelerin folklor grupları, maskotlar ve Giresun’a dair her şey bulunacak.   

 

Protokolün ve diğer katılımcıların yanısıra, Giresun’un bütün ilçe derneklerinin katkılarıyla bir kısmı yöresel kıyafetler giyinmiş olan hemşerilerimiz de toplanarak; Taksim’de renkli, dikkat çekici bir yürüyüş gerçekleştirecekler.

 

Haber: Zeynep Yıldız




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir