Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7261 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Şubat 2022 - 10:51

MEHMET IŞIK TOPRAĞA VERİLDİ

Büyüt
Küçült
MEHMET IŞIK TOPRAĞA

 

 

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Giresun eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Mehmet Işık toprağa verildi.

1989-1994 ile 1999-2002 yılları arasında iki dönem Giresun Belediye Başkanlığı ve 22. dönem Giresun Milletvekilliği yapan ve 84 yaşında hayata gözlerini yuman Mehmet Işık için Giresun Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Törende ilk olarak merhum Mehmet Işık’ın öz geçmişi okunduktan sonra söz alan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Mehmet Işık’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek: “Bugün burada sadece eski bir belediye başkanı eski bir milletvekilini değil bir büyüğümüzü bir uslumuzu ebediyete uğurluyoruz. Kendisi Giresun’un kalbinde en nadide yerinde her zaman yerini koruyacaktır. Mehmet başkanımız, ağabeyimiz her zaman büyüklüğüyle bizlere yol göstermiştir. Giresun’a hizmetleri olmuştur. Biz kendisinden razıyız.  Rabbim de razı olsun. Ailesine, sevenlerine ve bütün Giresun’a başsağlığı diliyorum” dedi.      

Daha sonra söz alan Giresun Valisi Enver Ünlü ise: “Belediye başkanımız, milletvekilimiz Mehmet Işık Giresun’a değerli hizmetler, kıymetli eserler kazandırmıştır. Ailesine, yakınlarına ve hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Belediye başkanımız, milletvekilimiz, büyüğümüz Mehmet Işık, kıymetli eserlerle, yaptığı güzel işlerle hayırlarla ebediyete kadar gönlümüzde yaşayacaktır. Kendisinin bizde yeri müstehnadır. O’nu unutmayacağız” dedi.

Ardından ailesi adına kızı Elvan Işık Gezmiş konuşma yaptıktan sonra, cenaze Kayadibi Mahallesi’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kayadibi aile kabristanlığında toprağa verildi.

Törene; Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Necati Tığlı, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK başkanları, eski belediye başkanları, eski milletvekilleri ve sevenleri katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir