Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17242 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2018 - 00:45

Milletvekili Sabri Öztürk'ten Bulancak TÜGVA'ya ziyaret

Büyüt
Küçült
Milletvekili Sabri Öztürkten Bulancak TÜGVAya

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliğinin her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Pazartesi Gençlik Söyleşilerinin bu haftaki konuğu AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk oldu.

Milletvekili Öztürk, vakıf binasında gençlerle buluşarak gençlerin gerçek ve sosyal hayatta başarılı olmanın sırlarını anlattı. Gençler sorumluluk, kimlik arayışı, istişare, bilginin kaynakları, arkadaş seçimi, sanat ve edebiyatın önemi, kitap okumanın önemi, yabancılaşma ve milli değerlerin önemi, yazmanın önemi konusunda gençlere geniş kapsamlı, vizyon oluşturucu söyleşi gerçekleştirdi.

Program öncesinde Milletvekili Öztürk ile vakıf çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “Öncelikle davetimizi geri çevirmeyerek gençlerimizle söyleşiyi kabul eden sayın milletvekilimize teşekkür ediyoruz. Vakfımız Bulancak’ta Temmuz ayı gibi resmi olarak faaliyetlerine başladı, fiili olarak Eylül ayı gibi faaliyetlerimize başladık. 5 ay gibi bir sürede Bulancak’ta kendimizi fark ettirdik ve yeni nesil gençlik için bizde varız dedik. Sorumluluğumuzun farkındayız. Bu uğurda başta ana kademe yönetim kurulumuz ve birim sorumlusu arkadaşlarımızla sürekli projeler üretiyoruz. Sizin gibi büyüklerimizi yanımızda görmek bizlere cesaret veriyor” dedi. Milletvekili Öztürk “TÜGVA’nın ulusal düzeyde faaliyetlerini takip ederken bir yandan da TÜGVA Bulancak’ın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Maşallah ciddi bir sinerji gördüm Bulancak’ta, yarıyıl tatili olmasına rağmen salon hınca hınç dolu. Görüyoruz ki Bulancak bu konuda farkını hissettirmiş. Ben emeği geçen başta ilçe temsilcimiz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Söyleşilerine AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, daire amirleri katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir