Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10983 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   05 Aralık 2013 - 12:46

DOMAÇ, İftiracılar Adalet Önünde Hesap Verecek

Büyüt
Küçült
DOMAÇ, İftiracılar Adalet Önünde Hesap
Haldun DOMAÇ'tan Kamuoyuna Duyuru

Kamuoyuna Duyuru
5 Aralık 2013/ Perşembe

İFTİRACILAR ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK

Büyük bir zevkle ve heyecanla dönem dönem hizmet verdiğim Giresunspor Kulübünün böyle bir konuya isminin karışmasından üzüntü duyduğumu belirterek, kamuoyuyla iki büyük iftirayı paylaşacağım. 

İşin ilginç yanı her iki iftirayı atının da kendine gazeteci diyen, Adil Şahin olmasıdır. Ancak benim bildiğim gazeteci aklına geleni, duyduğunu, uydurduğunu yazmaz, belgeleri ve kanıtları ortaya koyar.
İşte Şahin’in yapmadığı o işi ben yapacağım.

İftira 1

Adil Şahin ilk iftirasında Giresunspor’da 2. Başkan olduğum dönemde, Bursa’da Adana Demirspor’u 5-1 yenip, şampiyon olduğumuzda maça dahi gitmediğimi yazdı. Bu kocaman bir yalandı.
Bursa’ya Giresunspor’un eski futbolcusu Asım Çoban ve Giresunlu hemşerimiz Tevfik Yamak’la birlikte gittik. A.D.Spor maçının son 15 dakikasında Mustafa Cici beni telefonla aradı ve maçın 15 dakikalık bölümünü Tempo TV’ye canlı anlattım. Maç sonu röportajlara katıldım (Görüntüler mevcut)
Kanal G tarafından çekilen ve “yirmisekizli” rumuzuyla youtube yüklenen görüntülerde de yer alıyorum.
Bitmedi. Maç sona kamp yaptığımız otelde yemek yedik. Genel Kaptan Enver Yılmaz tanıktır. Başta Fatih Kitapçı’yla da Giresun’a götürmek üzere üstü açık bir otobüs için uzun bir arayışa girdik. Sanıyorum o da bunu hatırlayacaktır.  
Bunca tanık, bunca insan ismine rağmen, Adil Şahin yalan haber yapıyor. Sonra inkâr ediyor. Bu konuyu yazıldığı günlerde Giresunspor zarar görmesin diye gündeme getirmemiştim. Ancak bu kez ikinci yalan haber ortaya çıktı.

İftira 2

Adil Şahin Giresun Flaş Haber’de Giresunspor kulübünün hangi yönetim döneminde olduğunu bilmediğim bir zamanda bana 1000 adet kombine bileti verdiğini, benim bu kombine paralarını kulübü vermediğimi yazmıştır.
Şimdi soruyorum;
-Giresunspor kulübü bu kombineleri bana ne zaman vermiştir?
-Tutanakları nerededir?
-Kulüpte yapılan onca denetimlere karşın, bugüne kadar ödenmeyen bu para nedeniyle beni neden aramamışlardır?
-Kaç tane kongre yapılmış ve hesaplar neden ve nasıl ibra edilmiştir?
Bunların yanıtını Giresunspor kulübü kamuoyuna açıklamalıdır. Aksi takdirde iftiracıların işbirlikçileri olma suçunu işleyeceklerdir.
Kaldı ki daha üzücü bir olay, Adil Şahin’in haber kaynağı olarak Giresunspor’un mevcut Başkanı Mustafa Temel Bozbağ (facebook sayfasında yazdı- fotokopileri elimde mevcut) ile eski başkan Fatih Kitapçı’yı göstermesidir.
Her iki Başkan da şahsıma atılan bu iftiralar konusunda Giresun kamuoyuna aydınlatmalıdır.

Sonuç olarak; “çamur at izi kalsın” düşüncesiyle gazetecilik yaptığını sanan, insanlara asılsız iftiralarda bulunan herkes bilmelidir ki, bu ülkede hak, hukuk ve adalet vardır. Bazılarının umurunda olmasa bile benim için “onur ve şeref “ insanın yüceliğidir. İnsanlar onu korumalı, onun için yaşamalıdır. Beni bu açıklamaya sevk eden budur.  
Bu iddialarını kanıtlayamayanlar, kamuoyu vicdanında yargılanacağı gibi, adalet önünde de hesap verecektir.

Haldun DOMAÇ
Giresunsporlu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir