Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13662 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2016 - 14:11

Digitürk’e Başvurarak Fırsatlardan Yararlanın

Büyüt
Küçült
Digitürk’e Başvurarak Fırsatlardan

Digitürk’e Başvurarak Fırsatlardan Yararlanın

Digitürk internet başvurusunu yaparak hemen fırsatlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Birbirinden özel fırsatları sitemizden takip edebilirsiniz.

Digitürk ile muhteşem bir dünyanın kapılarını ardına kadar aralayabilmeniz mümkün. Sadece yayıncılık anlamında değil internet ve konuşma paketleri konusunda da hizmetler sunan Digitürk, muhteşem fırsatlarını size sunuyor. Yayıncılık deneyiminde olduğu gibi internet konusunda da size özel kampanyalar düzenleyen Digitürk ile muhteşem bir dünyanın kapılarını ardına kadar aralayabilirsiniz. Digitürk internet paketleri ile keyifli bir deneyim sizi bekliyor olacak. Bu deneyimden yararlanıp harika fırsatları hemen değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Digitürk, sahip olduğu teknolojik alt yapı sayesinde Türkiye genelinde ki fiber alt yapısını tamamladıktan sonra müşterilerine hem uygun fiyatlara hem yüksek hızlı bağlantılarla internet deneyimi sunmaya başladı. Müşterilerine fiber, adsl veya vdsl gibi bağlantı çeşitlerini sunan Digitürk, 8 mbps ile 1000 mbps arasında değişen bağlantı hızlarını sizlere sunuyor. Bu hız deneyimi sayesinde ister sosyal medya hesaplarınızı yönetebilir, isterseniz de keyfinize keyif katacak uygulamalar ile günümüzün en önemli iletişim aracı olarak görülen internetin keyfini sürebilirsiniz.

Digitürk internet başvurusunu yaparak hemen fırsatlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Birbirinden özel fırsatları değerlendirebilmeniz için Bireysel Basvuru sayfamızdan detayları öğrenebilir ve fırsatları değerlendirebilirsiniz. Size özel hazırlanan kampanyalar ile uygun fiyatlara yararlanabileceğiniz bu deneyimden sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Hızlı internet bağlantısı, ücretsiz modem ve kuruluma ek olarak yalnızca belirtilen faturaları ödeyeceğiniz bu platformda, belirtilen tutar haricinde herhangi bir ek ödeme yapmadan keyfini sürebiliyorsunuz. Digitürk, 3 farklı kampanya ile size özel fırsatları ayağınıza getiriyor.  Sadece İnternet Fiyatına Hem Digiturk Hem Limitsiz İnternet kampanyası ilk fırsat. Kampanyaya 59,99 TL’lik fiyatlarla ulaşabileceksiniz. Paket kapsamında fiber veya adsl seçeneklerinden birisi tercih edebilir, 12 aylık HD keyfini ücretsiz seyredebilir, 1 ay Lig tv hediyesini kullanabilir, 2 sezon boyunca bir Anadolu kulübünün müsabakalarını izleyebilir, kurulum ve aktivasyon bedeli ödemeden en yeni filmleri, dizileri ve popüler yarışmaları takip edebilir, belgesel, çocuk, eğlence, yaşam, müzik gibi tematik kanallara ulaşabilir, fiber internet üyeliği ile Dilediğin zaman uygulamasında kotadan etkilenmeden keyfinizi sürebilirsiniz. Dilediğin zaman uygulamasını kullanabilir, hediye olarak sunulan Spor ekstra paketi ile İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Türkiye Basketbol Süper Ligi, Turkish Airlines Euroleague, Formula 1, ATP Masters 1000 ve çok daha fazlasını izleyebilirsiniz. Üstelik yalnızca 59,99 TL’ye. Digiturk İnternet Süper Paket kampanyası ile de yüzlerce film ve belgesel keyfi ayda sadece 59,99 TL’ye size sunulacak. Kısacası Digitürk internet paketleri sayesinde keyifli bir dünyanın kapılarını ardına kadar aralayabilecek, eşsiz fırsatları değerlendirerek internet deneyiminden hemen faydalanmaya başlayabileceksiniz.

Digitürk’ün birbirinden özel avantajları arasında yer alan internet paketlerinde harika deneyimlere ilk adımınızı atabilirsiniz. Siz de Digitürk’ün muhteşem paketleri arasında bulunan internet dünyasına ilk adımı atarak harika fırsatları ayağınıza getirebilir ve iyi bir deneyimden faydalanabilirsiniz. Süper hızlı bağlantılar sayesinde farklı bir duyguyu yaşayacağınız Digitürk dünyasında fırsatlar ayağınıza gelecek.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir