Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 46946 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Kasım 2017 - 14:09

Bulancak İmam Hatip Okullarından Muhteşem Gece

Büyüt
Küçült
Bulancak İmam Hatip Okullarından Muhteşem

Bulancak Kaymakamlığı- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hamiliğinde, İmam Hatipler Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki 7 İmam Hatip okulunun ortaklaşa organize ettiği "Bulancak İmam Hatip okulları" programı Bulancak Otogarda 8 kasım çarşamba akşamı gerçekleştirildi. Eski İmam Hatip Müdürlerinden Erol AKÇAY´ın konuşmacı olarak katıldığı programa  çok sayıda davetli ve veli katıldı. Program tek kelimeyle muhteşemdi.
Programın sunuculuğunu Kız Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencileri yaptı. Aziz şehitlerimize saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ardından Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman CEBECİ Kuran-ı Kerim okudu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT selamlama konuşması yaptı. Ardından İmam hatip lisesinde uzun yıllar idarecilik yapmış olan ve şuan Medipol Üniversitesinde yöneticilik yapan  Erol AKÇAY İmam hatiplilik konulu konuşmasını gerçekleştirdi.
Aydındere İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi imam Hatip konulu şiirini okudu. Ardındn Kovanlık İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi imam Hatipli olmak konulu şiirini okudu. Kız Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencisi Naatını okuduktan sonra ödül törenine geçildi. Liseler arası kompozisyon 1. si Bulancak  Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ubeydullah YILMAZ İmam Hatipli olmak konulu kompozisyonunu okuduktan sonra ödülünü aldı. Ardından Ortaokullar arası İmam hatipte ilk günüm konulu kompozisyon yarışması 1. si Metehan PEKDEMİR ödülünü aldı.Plaket takdimine geçildi. Kuruluşundan bu güne İmam hatipte emeği olanlara teşekkür mahiyetinde temsili olarak bazı büyüklerimize plaket takdim edildi.Program Bulancak İmam hatip Ortaokulu öğrencilerinin müzik öğretmeni Uğur ARSLAN yönetimindeki muhteşem imam hatip marşlarıyla son buldu.
Programa İl Gençlik ve Spor Müdürü Hasan BULUT, İl Ticaret Müdürü Ali YILDIRIM, İl Hukuk Müdürü Necati APAYDIN, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan GÜNGÖR, Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih AYKIT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT ve şube müdürleri,  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer ERGÜN, ilçe Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, İlçe Nufus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ, İmam Hatiplerin kuruluşunda büyük emeği olan Nuri GENÇ Hocaefendi, Sarayburnu Dernek Başkanı Yusuf Ziya SİPAHİ, Bimder Başkan´ı Yüksel YILDIZ, Diyanetsen Şube Başkanı Namık BAY, Eğitimbirsen Şube Başkanı Menderes YÜKSEL, Ab-ı Hayat Dernek Başkanı Ahmet Murat YÜCEL, Giresun Üniversitesi islami İlimler Öğretim Görevlisi Sinan AYDIN, daire amirleri, okul müdürleri ve idarecileriyle pek çok öğrenci davetli ve veliler katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir