Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20858 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2017 - 13:24

Piraziz'li Girişimcinin Başarısı

Büyüt
Küçült
Pirazizli Girişimcinin

“PAPARY” bir gözlük markası;

            Adını şirin İlçemiz Piraziz-Nefsi Piraziz Köyü Papar Mahallesinden aldı. İstanbul'un gözlük modacısı Hemşerimiz, Gönül Dostumuz Kahraman KELEŞ 30 Kasım-03 Aralık 2017 Tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen SİLMO Uluslararası Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarında kendi tasarımı olan “PAPARY” gözlüklerinin tanıtımını yaptı. Fuar süresince Papary standına yoğun ilgi vardı.

            Piraziz'li girişimcimiz Kahraman KELEŞ tüm dünyanın tanıyıp kabul ettiği Fransız ve İtalyan tasarımcıların desteğiyle yıllar önce ülkesinde yepyeni bir markanın ilk çalışmalarını başlattı.

            2014 yılında kaliteli malzemeler kullanılarak hafifliği ve konforu sağlayan cam özelliği ile, el boyaması sapları, farklı renkleriyle her yüzde şık duran, özgün tasarımıyla çok farklı bir koleksiyona sahip PAPARY markası ile çıkış yaptı. Papary 2014 sezonunun en beğenilen gözlükleri arasına girmeyi başardı, halen üst düzey çalışmalarla birlikte artan modelleri ve satış noktalarıyla çok sık tercih edilen bir marka oldu.

Kimdir Kahraman KELEŞ:

            Kahraman KELEŞ Giresun, Piraziz İlçesi Nefsi Piraziz Köyünde dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren sanata, motifler çizmeye ve güzel yazmaya ilgi duydu. KELEŞ 1981 yılında Sirkeci'de bir gözlük fabrikasında satış sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını attı.

1992 yılında ilk perakende mağazasını açarak kişisel gelişimini artırıp 1999 yılında Levent'e taşındı.

Sonra İstanbul Etiler'de otoparkı, valesi ve dinlenme alanları bulunan Türkiye'nin en büyük mağazası olma özelliğini taşıyan ve en ünlü dünya markalarını bünyesinde birleştiren vizyon ve kalite açısından en gelişmiş mağazasında müşterilerine bizzat kendisi hizmet vermektedir.

KELEŞ Toplum psikolojisini kendi mesleği doğrultusunda inceledi. İşçisinden, işverenine, sanatçıdan, sporcusuna, siyaset adamına, yazar ve gazetecilere, Türkiye'deki insan mozaiğinin tamamına aynı kalitede hizmet vermeyi başardı. Kahraman KELEŞ 35 yılı aşkın bir süredir sabır istikrar ve güvenle, çocuklarını da bu konuda yetiştirerek sektöründe ve dostları tarafından “Gözlük Profesörü” olarak anılmaktadır.

            PAPARY ile tecrübesini dahada ileriye taşıyan Kahraman KELEŞ Etiler'deki mağazası Lazer Optik'te tüm dünya markaları, kendi markası ve profesyonel çalışma ekibi ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Hemşerimiz, Gönül Dostumuz Kahraman KELEŞ'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Haber: www.nefsipiraziz.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir