Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9646 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   30 Mayıs 2021 - 21:19

SOĞUKPINAR KÖYÜ GENÇLİĞİNDEN ANLAMLI PROJE

Büyüt
Küçült
SOĞUKPINAR KÖYÜ GENÇLİĞİNDEN ANLAMLI

 

 

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçenin Soğukpınar Köyü gençliği tarafından köyün en yüksek tepesi olan Böğürtlen tepesine yapılan ‘Şehitlerimiz ve Bayrak’ projesinin açılışına katıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Kaymakamı Murat Özdemir, Soğukpınar Köyü Muhtarı Birol Medik ve Soğukpınar Köyü halkının destekleriyle köy gençliği köyün en yüksek tepesi olan Böğürtlen tepesine kahraman şehitlerimiz Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve Eren Bülbül’ün görselleriyle adını yaşatarak, dev Türk Bayrağı astı.

‘Şehitlerimiz ve Bayrak’ projesinin Böğürtlen tepesine çıkarak açılışını yapan Erener, gençleri bu projelerinden dolayı tebrik etti.

Belediye olarak Soğukpınar köyü gençliğine bu güzel projeleri için teşekkür ederek plaket takdim eden Erener, “Gerçekten sözün bittiği anlardayız. Ben belediyemiz ve şahsım adına Soğukpınar Köyü gençliğini bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Böyle gençlik olduğu sürece hiçbir zaman boynumuz eğilmez. Ben kahraman şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Soğukpınar Köyü gençliği ise ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı Erener’e teşekkür ederek, plaket takdim etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir