Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13963 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Nisan 2018 - 19:29

Bursa Doğankent Derneklerinden Vefalı Davranış

Büyüt
Küçült
Bursa Doğankent Derneklerinden Vefalı


Bursa’da kurulu bulunan Giresun Doğankent İlçesi ve Köyleri Derneği ve Giresun Doğankent Söğütağzı Köyü Derneği Yöneticileri Afyon İşçehisar İlçesi Doğanlar Köyünde bulunan gençlerin forma ihtiyaçlarını karşılayarak gençleri sevindirdiler.
Formaları teslim etmek üzere Afyon Giresunlular Şehitliğini giden dernek yöneticileri, şehitlerimiz için dua okumayı da ihmal etmediler.
VEFA ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER
Yaptırılan formaların sırtlarına Afyon’da Şehit düşen şehitlerimizin isimleri ve şehitliğin bugünlere gelmesine katkı sağlayan hemşerilerimizin isimlerinin yazdırıldığı görüldü.
Bursa’dan Afyon Giresun Şehitliğine Bursa Giresun Doğankent Derneği Başkanı Osman Alim, Giresun Doğankent Söğütağzı Köyü Derneği Başkanı Hikmet Yaldız, ve dernek yöneticileri Adem Kara, Zekeriya Kara, Ali Yaldız, Zekeriya Yaldız, Ali Topkara, İsa Bayram, Hüseyin Bayram, Osman Topkara,  Harun Sağlam’ın gittiği öğrenildi.
Ziyaret esnasında Giresun Kültür Evini de ziyaret eden dernek yöneticileri; “Yıllardır Şehitliğimize gidip dualar okuyoruz. Geçen süre zarfında buralar hak etmiş olduğu değeri yeni yeni görmeye başladı. Şehitlik bölgesinin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm hemşerilerimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, 2 Nisan Osman Ağamızın ölüm yıl dönümünde kendisini rahmet ve saygıyla anıyoruz” dediler.
Erdal Avcı / Giresun Havadis



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir