Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9526 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2017 - 18:40

TÜGVA Bulancak’tan Ortadoğu ve Kudüs Semineri

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak’tan Ortadoğu ve Kudüs

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Bulancak’ta bulunan vakıf binasında Gençlik Söyleşileri kapsamında Kudüs ve Ortadoğu Semineri gerçekleştirdi.

TÜGVA’nın 12. Gençlik Söyleşilerine katılan Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Kamil Ruhi Albayrak tarafından Kudüs ve Ortadoğu konusuyla verilen seminer TÜGVA gençliği tarafından ilgiyle takip edildi. Tarihimizi ve dinimizi iyi anlamak için bugün Kudüs ve Ortadoğu bölgesini iyi tahlil etmek, iyi okumak gerektiğini belirten Albayrak “İman etmiş her müminin içinde bir Kudüs, bir Gazze, bir Filistin sızısı, davası, duyarlılığı olmak zorundadır. Bu bizim imanımızın gereğidir. Filistin ve Kudüs davası sadece Filistinlilerin değil; tüm İslam ümmetinin ve insanlığın davasıdır. Filistin sizin ve bizim davamızdır. Kudüs; İstanbul’un, Kayseri’nin ve diğer İslam şehirlerinin yürek kardeşidir. Kudüs ölürse İstanbul hastalanır, Kayseri hastalanır, ümmet hastalanır. Kudüs ağlarsa ümmet de ağlar. Onun için Kudüs’ü herhangi bir İslam şehriyle ayrı tutamayız. Eğer Kudüs esirse, o esaretin bir payı da yaşadığımız topraklarındır.” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin semineri sonunda Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Kamil Ruhi Albayrak’a “Yoğun ders programı içerisinde bizim davetimizi kırmayarak vakfımıza gelen gençlerimize yeni bir ufuk açan hocamıza teşekkür ediyoruz. Gençlik Söyleşilerimiz her hafta Pazartesi akşamı 19:30’da yeni bir konuk ve yeni bir konu ile devam edecektir. Genç kardeşlerimizi ve kendini genç hisseden büyüklerimizi vakfımıza davet ediyoruz.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir