Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11384 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2013 - 15:24

ios 7 geldi: indirmeden önce yapmanız gerekenler

Büyüt
Küçült
ios 7 geldi: indirmeden önce yapmanız
Apple dün, Türkiye saatiyle saat 20.00'de iOS 7'yi tam sürüm olarak kullanıma sundu. iOS cihazınızda, Genel sekmesi altında göreceğiniz Yazılım Güncellemeye tıklayın ve iOS 7'yi indirebilirsiniz.

Apple dün, Türkiye saatiyle saat 20.00′de  iOS 7′yi tam sürüm olarak kullanıma sundu. iOS cihazınızda, Genel sekmesi altında göreceğiniz Yazılım Güncellemeye tıklayın ve iOS 7′yi indirebilirsiniz.

Apple’ın işletim sistemi iOS’un bugüne kadar yaşadığı en büyük değişiklik ile gelen iOS 7′de e-posta, takvim ve müzik gibi neredeyse tüm temel uygulamalar yeniden tasarlanmış durumda.

 iPhone 4/4S/5, iPod Touch 16/32 GB, iPad 2, iPad Retina ve iPad Mini’de kullanılıyor olacak. İphone 5S VE 5C’de ise 20 Eylül’de kullanılabilecek. 

 

İndirmeden önce yapmanız gerekenler

iOS 7’yi indirmeden önce mevcut tüm uygulamalarınızın da güncel olması gerekiyor. Ayrıca güncelleme yapmadan önce cihazınızdaki verileri yedeklemenizi öneririz. iPhone’da yedekleme almak için Ayarlar > iCloud > Saklama Alanı ve Yedekleme bölümüne ulaşıp “Şimdi Yedekle” (Back Up Now) butonuna basmanız yeterli

Yedeklemeyi başlatmadan önce cihazınızda gereksiz fotoğraf, uygulama vs. bulunuyorsa bunları silmek sizin yararınıza olacaktır. Böylece  yedekleme işlemi hızlanmış olacak.

iTunes üzerinden yedekleme için ise bilgisayarınızda kurulu bulunan iTunes açıkken ve iPhone bilgisayara bir USB kablosu ile bağlı durumdayken iPhone’u seçip ve Yedek Al (Back Up Now) butonuna tıklamanız gerekmekte.

Yeni işletim sisteminin boyutu da bir hayli büyük bu yüzden  3G yerine Wi-Fi üzerinden yapmanız daha avantajlı olacaktır.  Güncellemeyi önce bir Mac bilgisayara indirip, daha sonra bir transfer kablosu aracılığıyla işletim sistemini cihazınıza yüklemeniz de mümkün.

Dipnot: Apple, “işlevlerin değişebileceğini” vurgularken, “tüm işlevlerin tüm cihazlara sunulmayacağının” da altını çiziyor. İşte iOS 7′deki yenilikler ve bu yeniliklerden faydalanabilecek (en düşük/eski) iOS cihazları.

AirDrop: iPhone 5, iPad 4, iPad mini, iPod touch (5. nesil).

Siri: iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3, iPad mini, iPod touch (5. nesil).

Panorama: iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (5. nesil).

Kaydırarak yakalama, video biçimleri: iPhone 4, iPad 3, iPad mini, iPod touch (5. nesil).

Kamera filtreleri: iPhone 5, iPod touch (5. nesil).

Fotoğraf filtreleri: iPhone 4, iPad 3.

iTunes radyo: iPhone 4, iPod touch (5. nesil), iPad 2.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir