Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20537 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2022 - 21:56

En Konforlu İş Tişörtleri Giviu’da!

Büyüt
Küçült
En Konforlu İş Tişörtleri

İş tişört ürünleriyle farkını ortaya koyan Sevcan Durmaz, yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Başarılı tasarımcı ürünlerini uluslararası camiaya taşıyarak Avrupaya mont ihracatı yapmayı başarıyor. İsviçre ve Almanya gibi ülkelere mont ihracatı yapan Sevcan Durmaz, 20 yılı aşkın süredir sektörde aktif pozisyonda çalışıyor. Hizmette sınır tanımayan başarılı terzi hizmet sahasını her geçen gün genişletiyor. İşçilere sunmuş olduğu A kalite kıyafetlerle işçilere konforlu bir giyim hizmeti sunuyor.

Tasarımcı aynı zamanda iş yeleği konusunda da kaliteli ürünleri piyasaya sunmayı başarıyor. Son derece konforlu yapıya sahip olan iş yelekleri ürünleri birinci sınıf malzeme kalitesine sahip ürünler olarak biliniyor.

Sevcan Durmaz Ayrıcalığı ile mükemmel tasarımlar

İş elbiseleri günümüzde her daim ön planda olan kıyafet ürünleri olmuştur. Sevcan Durmaz iş elbiseleri konusunda da farkını ortaya koymayı başarıyor. Türkiyede birçok firmaya öncülük eden Sevcan Durmaz’ın ürünlerine göz atmak istiyorsanız www.giviu.com.tr adresine giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bu adrese girdikten sonra Whatsapp üzerinden siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. 15 kişilik ekibiyle tasarım harikası ürünleri piyasaya sunan başarılı tasarımcı projelerini sistematik koşullar altında oluşturuyor.

Tasarımcıyla iletişime geçmek için 0 216 523 00 63 telefon numarasını aramanız yeterlidir.  İş elbiseleri, polar mont, iş tişörtü, iş ayakkabısı, iş gömlekleri, iş kazakları, iş önlükleri gibi giyim ürünlerine Sevcan Durmaz farkıyla kavuşabilir ve konforu üzerinizde hissedebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir