Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9928 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   08 Ekim 2012 - 14:49

Kızılay' dan Bilgilendirme Mesajı

Büyüt
Küçült
Kızılay dan Bilgilendirme
Giresun Kızılay Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak Kızılay ailesine 2010 Yılı Ağustos ayında katıldık.

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ 

GİRESUN ŞUBE BAŞKANLIĞI

 

 Giresun Kızılay Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak Kızılay ailesine 2010 Yılı Ağustos ayında katıldık.

Bu aileye katıldığımız andan itibaren çalışmaya başladık. 82 üye olan sayımızı 160’a çıkardık. Birçok aileye kıyafet dağıtımı , evi yanan, heyelan vb nedenlerle evsiz kalan mağdur ailelere çadır ve afet malzemeleri ulaştırdık . Van depreminde Nakdi 268,10 Tl, ayni iki tır malzeme ve su gönderdik. Ayrıca Somali’ye nakdi 3,480,17 TL bağış ve kuru gıda olarak 1.608,TL’lik gıda yardımı gönderdik. İlimizde Olası Afete Hazırlık için genel merkezimizce eğitim seminerleri verilmesini sağladık. Şube olarak ihtiyaç sahibi 80 aileye 150’şer TL’den zekat yardımı verdik. Kutlu doğum haftasında halkımıza lokma dağıtımını gerçekleştirdik. LCW şubemize kıyafet bağışı aldık bu kıyafetleri il genelinde yoksul 210 aile dağıttık ve dağıtımı devam etmektedir. Yıl içinde okulların başlamasıyla öğrencilere 30 çift ayakkabı ve okul ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladık.

Kapanmak üzere olan kan merkezimizi atıl halden aktif hale getirdik. İlk etapta 3 yataklı kan alma mobil araç ve birde kan konteynırının ilimizde açılmasıyla  2 doktor 4 hemşire ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Sevgi Bohçası kampanyası kapsamında yeni doğum yapan ihtiyaç  sahibi anneleri tespit ederek doğum sonrası anne ve bebek için bohçalar hazırladık. 55 adet bohçamızı yoksul annelerimize verdik. Bohçalar dağıtımı devam etmektedir.

Şube Başkanlığı olarak ilimizde ihtiyaç sahibi ailelere kıyma ve kuş bağışı dağıtımlarımızın devamının gerçekleşmesi için kurban bağışı almamamız gerekmektedir.Bu kapsamda Giresun Kızılay şube başkanlığı olarak kurban kampanyası kapsamında siz değerli halkımızın desteklerini bekliyoruz.Kurban bağışlarınız Kızılay ile iyiliğin zirvesine ulaşacaktır.  1 Adet Kurban bağışı için T.C Ziraat Bankasının 38657708-5001 numaralı hesabına 675,00 TL veya şubemize birebir müracaat ederek makbuz karşılığında gerçekleştirebilirsiniz.

Kızılay Giresun Yönetim Kurulu olarak görevi devraldığımız andan itibaren bugüne kadar Kızılaycılık yolunda emin adımlarla yürümemizi sağlayan destek olan Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Dursun Ali ŞAHİN’ e , Sayın Belediye Başkanımız Kerim AKSU’ ya , bütün kurum ve kuruluşlara ayrıca siz değerli halkımıza teşekkürü bir borç bilir ve candan teşekkür ederiz.

Giresun Kızılay Şube Başkanlığı

Mürvet ŞENSOY


Ayrıntılı Bilgi için irtibat :

 

Giresun Kızılay Şube Başkanlığı: 216 11 68    faks :216 41 13

 

Yönt. Kurl. Sekr. (Bsn. Sözcs.) Mürvet ŞENSOY: 0546 265 30 87

 

Adres: Sultan Selim Mh. Kazancılar Yokuşu No :28




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir