Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15875 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   21 Åžubat 2014 - 11:04

Komisyon Vermemek için Dolandırılmayın!

Büyüt
Küçült
Komisyon Vermemek için
Gidal Oto & Emlak; ,Gayrimenkul alırken, satarken dolandırılmayın!

Komisyon Vermemek için Dolandırılmayın!

Gidal Oto & Emlak; Gayrimenkul alırken, satarken dolandırılmayın!

Gidal Oto&emlak sahibi Alaaddin GÄ°DAL  emlakçılık Gayrimenkul alacaklar ile satıcıları kar edeceÄŸim derken dolandırılmamaları konusunda uyardı. 

Gidal Oto&emlak sahibi Alaaddin GÄ°DAL  yaptığı açıklamada “Son günlerde özellikle tanıdıklar vasıtasıyla akrabalarına Gayrimenkul  alım veya satımı için ahlaksız tekliflerde bulunulduÄŸunu belirti.

     GÄ°DAL akrabası için (kardeÅŸi, baldızı, yengesi, eniÅŸtesi vb.) akrabam ben ne dersem onu yapar, Gayrimenkul 50 Bin TL. ama sen 60 Bin TL. olduÄŸunu söyle, ben bu iÅŸten 10 Bin TL. alırım, sen ne alırsan al gibi teklifler de bulunulduÄŸunu, GÄ°DAL Emlak olarak bu ÅŸekilde kendilerine müracaat edenlerin ofislerinden kovulduÄŸunu belirtti.

Gidal Oto&emlak sahibi Alaaddin GÄ°DAL  geçtiÄŸimiz  Giresun Emlakçıları TemsilciliÄŸinin kurulduÄŸunu belirterek sözlerine devam etti;

Gayrimenkul alacaklıları veya satacaklarının dikkat etmeleri gereken veya yapmaları gerekenler; öncelikle tanıdığı emlakçıya gitmelerini, tanıdıkları emlakçı ile aracılık hizmetlerini yürütmelerini, alacakları gayrimenkulün satıcısı ile mutlaka görüşmeli yani pazarlık esnasında tapu üzerindeki isimle pazarlık yaptıkları kiÅŸinin aynı kiÅŸi olup olmadıklarına dikkat etsinler, satıcısı ile bire bir muhatap olmadan pazarlık yapmasınlar, kapora vermesinler, gayrimenkul satıcılarının da gayrimenkullerinin pazarlanmasını istedikleri aracılık yapılmasını istediÄŸi emlakçıyı çok iyi tanımaları gerekiyor, tanımadıkları emlakçıya gayrimenkullerinin satılmasını vermemelerini öneriyorum.  
 
Gayrimenkullerinin pazarlanmasını istedikleri emlakçı tanıdık da olsa, bürosu olmayan, vergi kaydı olmayan, çay ocaklarında çanta ile emlakçılık yapanlara, mahallerde, sokaklarda çanta ile emlakçılık yapanlara, bürosu olup da emlakçılar odasının vermiÅŸ olduÄŸu ilgili dökümanları bürolarında asılı olmayanlara, bürosunun duvarında vergi levhası, esnaf sanatkârlar odasının sicil tastiknamesi, halk eÄŸitim müdürlüğü ile emlakçılar odası tarafından verilmiÅŸ emlak danışmanlık sertifikasını görmedikleri, emlakçılara itibar etmemeleri bu ÅŸartları taşımayan emlakçıların bürosu da olsa sakın ha sakın pazarlık edilmemesi kapora verilmemesi, sözleÅŸme yapılmamasını ve emlakçılık komisyonun verilmemesini, kamuoyunda rica ediyorum” dedi 

Haber: Bulancak Ajans

Haber Linki: http://www.bulancakajans.com/haber_detay.asp?haberID=2374



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir