Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13856 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2016 - 19:26

Başkan Kaymakçı'dan Önemli Açıklama

Büyüt
Küçült
Başkan Kaymakçıdan Önemli

Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı Alucra Vakfı seçimine katılarak yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

27 Kasım tarihinde tarihe geçen bir seçimle Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı olan değerli Bürokratımız Selahattin Süleymanoğlu, vakıf mütevelli üyelerinin büyük bir kısmının oyunu alarak Alucra Vakfına başkan seçilmişti.

Seçime katılan Alucra Belediye Başkanı mütevelli üyelerine karşı yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

Alucra'ya Sahip Çıkmak Hepimizin Görevi

Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı ilçede yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Alucra Belediyesi tarafından 500 kişilik öğrenci yurdunun ve belediyenin yaptırdır modern mezbahanenin mayıs 2017'de açılışının yapılacağını iletti. Belediye olarak kapalı semt pazarı, mahalle için kilit parke çalışmasının tamamladığını yapımı devam projelerin yaklaşık 40 milyon TL civarında olduğunu ileten Kaymakçı, "modern bir hastane ile Kelkit vadisinde elle gösterilen bir hastanemiz olacak. Alucrada öğrenci barınma problemini büyük oranda çözüyoruz, 500 kişilik öğrenci yurdu bize büyük bir değer kazandıracak. Eski hastane binasını Alucra Turan Bulutçu MYO'ya devredicez, amacımız bu binaya 4 yıllık bir fakülte kurulmasını sağlamak olacaktır" dedi.

Tüm Yatırımlara Nüfus Engeli

Başkan Kaymakçı şöyle devam etti:

"Alucra'nın en büyük problemi Nüfus. Komşu ilçelerimiz Şiran ve Kelkit'te ilçeler 10 bin nüfusu geçtikleri için doğalgazı ilçelerine getirme şansını buldular. İlçemize çok modern bir hastane yapılıyor 2017 yılının ilk çeyreğinde inşallah açılacak. Biz hastanemize 2-3 farklı branşta uzman hekim talebinde bulunduğumuzda karşımıza çıkan en büyük engel nüfus oluyor. Eski hastane binasını Giresun Üniversitesine verip 4 yıllık bir fakülte çalışmamız var yine bu çalışma karşısında da nüfus engeline takılıyoruz. Siz değerli mütevelli üyelerimizden, dernek başkanlarımızdan tek bir dileğimiz var, oda emekli olup 3 -4 ayı İstanbul'da 8-9 ayı Alucra'da geçiren hemşerilerimizin ikametleri İstanbul yada farklı illerde ise bu ikametlerini Alucra'ya aldırmaları durumunda bu saydığımız hizmetlerin Alucra'ya kazandırılmasında elimizi çok güçlendirecektir.

Alucra'da Hedef En Az 10 Bin Kişi

Biz Alucra için elimizden gelen tüm seferberliği yapmaya hazırız. Alucra Vakfı öncülüğünde başlattığımız nüfus çalışmasında ikamaetlerini Alucra'ya aldırmak isteyen hemşerilerimizi mutlaka bizlerle iletişime geçsin, Alucralılık, Alucrayı resimlerle sevmek değil sahip çıkmaktır sizlerden desteklerinizi bekliyoruz. Bu çalışmada sayın Kaymakamımız Ferhat Vardar ve Alucra Vakfımıza teşekkür ederiz. Bu basedilen yatırımlar için Alucranın nüfusunun en az 10 bin olması için gayret ediyoruz, inşallahda sizlerin yardımlarıyla bunu başaracağız" dedi.

Nüfus Çalışması hakkında iletişime geçmek ve bilgi almak için:

Alucra Vakfı: 0545 887 28 28  -  0212 256 07 25

Süleyman Yağcıoğlu: 0532 475 75 54

Yalçın Eker: 0553 112 84 84

Haber: Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir