Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17206 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2016 - 10:53

Dokap Başkanı Yüce’den Başkan Kocatepe’ye Ziyaret

Büyüt
Küçült
Dokap Başkanı Yüce’den Başkan Kocatepe’ye

Dokap Başkanı Yüce’den Başkan Kocatepe’ye Ziyaret

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Artvin İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Artvin İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Artvin’de gerçekleştirilen ve yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken uygulanacak projelere DOKAP desteği istendi.

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, ziyarette yaptığı kısa açıklamada Artvin’e yapılan çalışmalara destek verdiklerini, bundan sonrada her alanda ve koşulda her türlü desteği vereceklerini söyledi.

DOKAP Başkanı Yüce ,”Bir yerde proje varsa, hizmet varsa bize düşende bunlara destek olmaktır.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce’ye, Genel Sekreter Orhan Yazıcı ve Artvin Tarım Müdürü Dursun Okur’la birlikte yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirip gerekli durumlarda destek istediklerini ifade etti. Bütün kurumlarla Artvin’e hizmet için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Kocatepe ,”Tüm kurumlarımız Artvin’e hizmet için adeta yarışıyor. Her alanda gelişen ve büyüyen bir Artvin için çalışıyoruz. Bugüne kadar hem Belediyemiz hem de diğer kurumlarımız birçok önemli çalışmaya imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte gerçekleşen projelerde desteklerini esirgemeyen DOKAP Başkanımız sayın Ekrem Yüce’ye çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada çalışmalarımıza her türlü desteği vereceklerine inanıyoruz. Tekrardan sayın başkanımıza verdikleri desteklerden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. ”diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Kocatepe, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce’ye taş üzerine Artvin resmi baskılı plaket takdim etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir