Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10260 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Temmuz 2017 - 14:49

Denizde Kaybolan 2 Gencin Cesedi Bulundu

Büyüt
Küçült
Denizde Kaybolan 2 Gencin Cesedi
Tirebolu İlçesi’nde girdikleri denizde akıntıya kapılarak kaybolan 18 yaşındaki Onur Öztürk ile Ümit Kılıç’ın cesetleri bölgede avlanan balıkçılar tarafından bulundu.

Tirebolu İlçesi’nde girdikleri denizde akıntıya kapılarak kaybolan 18 yaşındaki Onur Öztürk ile Ümit Kılıç’ın cesetleri bölgede avlanan balıkçılar tarafından bulundu.

Cuma günü ilçenin Yılgın Köyü’nde denize giren Onur Öztürk ile Ümit Kılıç, bir süre sonra akıntıya kapılarak dalgalar arasında kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine AFAD, Sahil Güvenlik, AKUT ve Giresun Belediyesi dalgıç ekipleri sevk edilirken arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarına Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait bir helikopter de havadan destek verdi.

2 GENÇ BALIKÇILAR TARAFINDAN BULUNDU

Akşam saatlerine kadar arama çalışmalarından sonuç alınamadı ve çalışmalar cumartesi günü de devam etti. Bir balıkçı teknesinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında akşam saatlerinde denize atılan ağa, bir ceset takıldı.

Tekneye alınıp kıyıya çıkartılan cesedin Onur Öztürk’e ait olduğu belirlendi. Arama çalışmalarına bugün de devam eden ekipler plaj çevresinde bir bulguya ulaşamazken Tirebolu Limanı açıklarında teklensiyle avlanan bir kişi denizde ceset olduğunu fark edince durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Daha sonra da teknesine bağladığı cesedi Tirebolu Limanı’na getirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekiplerce yapılan incelemelerde olay yerinin 5 mil uzağında bulunan cesedin, denizde kaybolan Ümit Kılıç’a ait olduğu anlaşıldı. Kılıç’ın cesedi daha sonra Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir