Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10908 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2012 - 21:15

Rektörümüz ve Üniversitemiz Heyeti İstanbul'da

Büyüt
Küçült
Rektörümüz ve Üniversitemiz Heyeti
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Aygün ATTAR, üniversitemiz yöneticileri, akademik ve idari personelden oluşan heyetle, bir dizi ziyarette bulunmak üzere İstanbul'a gitti.

Rektörümüz ve Üniversitemiz Heyeti İstanbul'da

         

       

 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Aygün ATTAR, üniversitemiz yöneticileri, akademik ve idari personelden oluşan heyetle, bir dizi ziyarette bulunmak üzere İstanbul’a gitti.

Rektörümüz Sayın ATTAR ve üniversitemiz heyeti İstanbul’da bulunduğu süre içinde alanlarında başarılı olmuş Giresunlular, bilim insanları, STK yöneticileri, çeşitli kişi ve kuruluş temsilcileriyle görüşmeler yapacaklar ve Giresun Üniversitesi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunacaklardır.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Aygün ATTAR, İstanbul ziyaretleriyle ilgili bir açıklama yaparak şu bilgileri vermiştir:

“2012–2013 eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları kapsamında yaptığımız bu ziyaretlerin amacı; gurbet ile sıla arasında bir bağ kurmaktır. Giresun’umuzu başarılı bir şekilde İstanbul’da temsil eden iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve kıymetli bilim insanlarına üniversitemiz, projelerimiz hakkında bilgiler veriyoruz, onlara ilimizin ve ilimizin en önemli değeri üniversitemizin bir parçası olduklarını hissettiriyor, onlardan aldığımız fikirlerle de gelecek ilgili yeni hedefler belirliyoruz. İlk günleri çok verimli geçen çalışmalar hafta içerisinde gerçekleştirilecek ziyaretlerle devam edecektir.

Daha sonra tüm ziyaretin bir değerlendirmesi kamuoyu ile paylaşılacaktır. İnanıyorum ki; Giresun Üniversitesi, kapalı mekânlarda, binalarda, yerleşkelerde değil, hayatın içinde, Giresunluların olduğu her yerde boy verip serpilip gelişecek, herkesin gurur duyacağı bir üniversite olacaktır.

Bu vesileyle yurt içi ve yurtdışında yaşayan tüm Giresunluları üniversitelerinin yanında olmaya, destek vermeye davet ediyoruz.” 

Giresun Üniversitesi heyeti ilk olarak Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Öner HEKİM, ETK Kablo A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan ve Orhan YILMAZ kardeşler ile Sharp Mitasan Büro Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayri BAKICI’yı makamlarında ziyaret etmişlerdir.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün ATTAR başkanlığındaki heyette;  Prof. Dr. Oya İSKİT GÖKMEN, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kürşad YAPAR, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç Dr. Kültiğin ÇAVUŞOĞLU, Espiye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Zafer TÜRKMEN, Genel Sekreter Bünyamin KAYA ve Özel Kalem Müdürü Fatma Gül ÇAKIR bulunuyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir