Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16518 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2016 - 05:05

4Ayrı Hırsızlık ve Cinayet olayı Zanlıları Yakalandı

Büyüt
Küçült
4Ayrı Hırsızlık ve Cinayet olayı Zanlıları

4 AYRI HIRSIZLIK VE CİNAYET OLAYI ZANLILARI TİTİZ ÇALIŞMALAR SONUCU YAKALANDI

22.12.2016 tarihinde saat: 01.40 sıralarında, İlimiz Bulancak ilçesi Şemsettin Mahallesinde müstakil 2 katlı binada meydana gelen yangın olayında bina tamamen yanmış ve bina içerisinde tanınamayacak şekilde insan cesedi bulunmuştur. Cesedin yapılan açık kimlik tespitinde O.K isimli şahsa ait olduğu tespit edilmiştir. Akabinde yapılan araştırma ve ön otopsi raporu sonucunda şahsın av tüfeği ile öldürülerek ikamette yangın çıkartıldığı anlaşılmıştır.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayın faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çok yönlü çalışmalar sonucu; olaya karıştığı tespit edilen H D ve A.Ç isimli şahıslar Bulancak ilçesinde 22.12.2016 günü bir adet pompalı tüfek, bir adet av tüfeği, bir çift eldiven, bir adet kar maskesi ve bıçak ile birlikte yakalanmıştır. Olayın üçüncü faili olduğu tespit edilen ve cezaevi firarisi olarak “Kasten Adam Öldürme ve Hırsızlık” suçları ile birlikte toplam sekiz (8) ayrı suçtan aranan K.Y isimli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan sıkı takip ve titiz çalışmalar neticesinde Giresun il merkezinde saklandığı tespit edilen ikamete yapılan operasyonla 25.12.2016 günü yakalanmıştır. Adı geçen şahısların çapraz sorgulamaları ve yapılan çok yönlü çalışmalar sonucunda O.K isimli şahsı av tüfeği ile öldürdükten sonra ikameti yakarak olay yerinden kaçtıkları anlaşılmıştır.

Olayla ilgili devam eden çalışmalarda A.Ç ve K.Y isimli şahısların Bulancak ilçesinde;
1- 01.12.2016 tarihinde bir marketten 1 adet "ASUS" marka laptop bilgisayar ile toplam 7.000 TL değerinde sigara çalınması,  
2-09.12.2016 tarihinde bir AVM’ nin camının kırılarak 215 paket çeşitli markalarda toplam 2.278 TL lik sigaranın çalınması,
3-22.12.2016 tarihinde bir ortaokuldan toplam 800 TL para ile okul kantininden yiyecek malzemelerinin çalınması
4-Giresun il merkezinde 16.12.2016 tarihinde bir ilkokulda Müdür Yardımcısının odasının kapısını kırmak suretiyle kasadan 500 TL para çalınması olayını gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir.
Kasten Adam öldürme ve hırsızlık olaylarını gerçekleştiren H.D, A.Ç. ve K.Y. isimli şahıslar çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmışlardır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir