Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11604 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2016 - 10:49

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlara Hibe Desteği

Büyüt
Küçült
Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlara Hibe

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hibe Programı Proje

Başvuruları Devam Ediyor…

 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” 2006 yılında başlamış, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi ve Makine Ekipman Desteklemeleri olmak üzere iki alt başlık altında uygulanmıştır. Makine Ekipman Desteklemeleri programı 2014 yılında sonlandırılmıştır.

Program çerçevesinde Giresun ilimizde;

Makine Ekipman Desteklemeleri kapsamında 10 bin 311  adet proje uygulanmış ve yatırım tutarı 22 milyon 404 bin 578 TL’dir. Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar kapsamında ise 45 adet proje uygulanmış ve yatırım tutarı 26 milyon 21 bin 643 TL’dir. Toplamda ise

48 milyon 426 bin 212 TL’lik yatırım gerçekleşmiş olup, bu tutarın 20 milyon 535 bin 663 TL’si Bakanlığımızca yatırımcılara hibe olarak verilmiştir.

 İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi hibe (hibe oranı %50)  programının devam etmekte olduğunu ve 11. Etap Proje başvurularının 29 Aralık 2016 tarihinde sona ereceğini hatırlattı. Daha geniş teknik bilgi almak isteyen yatırımcıların, İl Müdürlüğümüz Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünü ziyaret edebileceklerini ifade etti.   

Giresun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir