Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10557 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   07 Aralık 2013 - 12:34

TKDK Duyurusu

Büyüt
Küçült
TKDK
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü’ne, 8 Kasım tarihinde sona eren 11. Başvuru Çağrı Dönemi’nde proje başvurusunda bulunan ve Proje Değerlendirme ve Seçim Komitesi tarafından projeleri onaylanarak sözleşme imzalamaya h

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü’ne, 8 Kasım tarihinde sona eren 11. Başvuru Çağrı Dönemi’nde proje başvurusunda bulunan ve Proje Değerlendirme ve Seçim Komitesi tarafından projeleri onaylanarak sözleşme imzalamaya hak kazanan başvuru sahipleri belli oldu.

Yağlıdere, Şebinkarahisar, Alucra, Bulancak ve Çamoluk ilçelerinden ‘’Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve Geliştirilmesi’’ tedbiri kapsamında başvuran 19 proje sahibi ile 6 Aralık Pazartesi günü İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu’nda sözleşmeler imzalanacak. IPARD Programı kapsamında %50 hibe ile desteklenecek olan bu yatırımlar ile başvuru sahipleri makine ekipman desteğinin yanında traktörlerine de kavuşacaklar. Toplam yatırım tutarı 1.364.220,00 TL olan projelerin 674.090,00 TL’sı yatırımcılara karşılıksız olarak ödemesi yapılacak.

Detaylı bilgiye ve 11. Başvuru Çağrı Dönemi Birinci Grup Sözleşme İmzalamaya Hak kazanan Başvuru Sahipleri Listesi ‘ne www.tkdk.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir