Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9281 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   25 Eylül 2012 - 09:51

Vali Şahin Sosyal Medyada

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Sosyal
Son yıllarda tüm Dünya´da olduğu gibi ülkemizde artan Internet kullanımı ile birlikte sosyal medyanın önemi de artmıştır.

Son yıllarda tüm Dünya´da olduğu gibi ülkemizde artan Internet kullanımı ile birlikte sosyal medyanın önemi de artmıştır. Yaklaşık 35 milyon civarında internet kullanıcısı günümüzün vazgeçilmezi sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanmakta, zamanlarının büyük çoğunluğunu sosyal paylaşım sitelerinde geçirmektedir. İnsanlar fikirlerini, fotoğraflarını, eleştirilerini paylaşım siteleri aracılığı ile çevrelerine duyurmaktadır.   Artık herkesin internet kullandığı bu bilişim çağında hayatımızın vazgeçilmezi sosyal medya platformları gittikçe daha çok önem kazanmaktadır. Bu doğrultuda, Giresun Valiliği dünyada en çok kullanılan sosyal medya kanallarından Twitter üzerinden kullanıcılarla iletişime geçme amacı ile bir hesap oluşturdu.   Twitter kullanıcısı olan herkes sayfanın arama kısmına "GiresunValiligi" yazarak Giresun Valiliğinin, "validalisahin" yazarak Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin´in sayfasına ulaşabilir ve takipçisi olabilir.

  Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN ve Valilik adına açılan hesaplarla birlikte takipçiler Giresun Valiliği ile ilgili gelişmeleri Twitter üzerinden takip edebilir veya herhangi bir konuda görüşlerini Twitter sayfası üzerinden yazabilirler.

  Ayrıca facebook üzerinden takip etmek isteyenler de Giresun Valiliği yazarak Valilik facebook sayfasına, dursun ali şahin yazarak da sayın Valimizin facebook sayfasına ulaşabilirler.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir