Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18465 kez okundu. | Kategori : EĞİTİM BİLİM TEKNOLOJİ
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2011 - 11:15

Tören Alanına Seyyar Tente Yapıldı.

Büyüt
Küçült
Tören Alanına Seyyar Tente
Resmi törenlerin yapıldığı, ilçemiz Cumhuriyet Meydanındaki tören alanına açılır kapanır seyyar ''Kartal Tente'' yapıldı.

  Tören Alanına Seyyar Tente Yapıldı. 

      Resmi törenlerin yapıldığı, ilçemiz Cumhuriyet Meydanındaki tören alanına açılır kapanır seyyar “Kartal Tente” yapıldı. 

      Yaptırılan açılır kapanır tende sayesinde, Cumhuriyet Meydanında yapılan resmi törelere katılanlar, yağmur ve güneşten etkilenmeden daha rahat bir tören yapmış olacak. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN; “ Bilindiği üzere bölgemiz yağışı bol bir bölge, törenlerde özellikle törene katılan öğrenciler yağışlı havalarda yağmur altında beklemek zorunda kalıyorlar. Bunu düşünerek, Cumhuriyet Meydanı tören alanına açılır kapanır seyyar iki adet tente yaptırdık. Bundan sonra öğrencilerimiz ve törene katılan devlet erkânı, özellikle yağışlı havalarda yapılan törenlerde yağmur altında kalmadan ve ıslanmadan daha sağlıklı bir tören icra edeceklerdir. Gerektiğinde aşırı güneşten de koruyacak olan bu tenteler, tören bitiminde kapatılarak görüntü kirliliğine engel olmayacak bir şekilde, belediyemizin bir kenarına konulacaktır” dedi.  





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir