Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 25741 kez okundu. | Kategori : EĞİTİM BİLİM TEKNOLOJİ
Haberin Tarihi :   29 Ağustos 2016 - 02:53

Yeni iOS Güncellemesini Mutlaka Yükleyin

Büyüt
Küçült
Yeni iOS Güncellemesini Mutlaka
Bugün sabah teknoloji devi Apple iPhone ve iPadler için önemli bir güvenlik açığını kapatan iOS 9.3.5 güncellemesini yayınladı.

Şu anda iPhone ve iPad kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu iOS 9 versiyonunu kullanıyor. Bu kullanıcıların hemen 9.3.5 güncellemesini yüklemesi tavsiye ediliyor.

Peki Diğerleri?

Şu anda Apple’ın Eylül ayında çıkaracak olduğu mobil işletim sisteminin yeni versiyonu 10‘u kullananlarda var. Test sistemini kullanan açık beta kullanıcıları ve geliştiriciler risk altında olmayabilir.

Citizen Lab ve Lookout güvenlik şirketleri detaylı bir rapor sundu. Bu raporda daha önce iPhone ve iPadlerde çok ciddi ve daha önce benzerine rastlanmamış bir açık buldular. Bu açık üzerinden e-postalara veya WhatsApp yazışmalarına bile erişmek mümkün. Bütün kullanıcıların vakit kaybetmeden yeni güncellemeyi yüklemesi tavsiye ediliyor.

Güncellemeyi Ayarlar uygulamasından Genel bölümüne girerek Yazılım Güncelleme menüsünden yükleyebilirsiniz.

Haberin videosunu izlemek görseller için tıklayın.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir