Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20899 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2019 - 22:48

EN YAKIN RAKİBİNE %70 FARK ATTI!

Büyüt
Küçült
EN YAKIN RAKİBİNE %70 FARK

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi ile Duroğlu’nda girdiği seçimde en yakın rakibine yüzde 70 fark atan Halil Çetin Duroğlu halkını tek tek ziyaret ederek kendilerine teşekkür etti.

 

Duroğlu’nda Pazar esnafını ve esnafı tek tek ziyaret eden Halil Çetin; Duroğlu halkına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu. Türkiye genelinde en fazla fark atan Belediye Başkan adayı olan Halil Çetin en yakın rakibine yüzde 70 gibi bir rakam fark atınca gündeme bomba gibi düştü. Duroğlu Beldesinde tüm sandıklardan fark atarak oy patlaması yaşayan Çetin kendisine destek verenleri tek tek ziyaret etti.

 

DUROĞLU HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI

 

Duroğlu hepimizin ortak sevdası diyen Çetin; “Vatandaşlarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Onlar bana güvenerek sandıkları patlattılar. Karşımızda ki güç ne olursa olsun benimle birlikte o duvarları yıktılar. Önümüzde kimse duramadı duramazda. Duroğlu’nu birlikte inşa edeceğiz. Sandıkları patlatan bu sevgi seline layık olacağım” dedi.

 

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

 

Duroğlu halkına teşekkürlerini ileten Çetin aynı zaman da Miraç kandili münasebeti ile halkın kandilini de kutlarken mesajında; “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek üç ayların en kutlu gecelerinden bir tanesi olan Miraç Kandiline kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Kutsal günlerimizde yaşanan sevgi, hoşgörü ve paylaşımların, barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sunması dileğiyle hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Âleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutlar, saygılar sunarım” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir