Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14513 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2017 - 10:29

28 Giresunlular Derneği İstanbul Bayrampaşa'da kuruldu.

Büyüt
Küçült
28 Giresunlular Derneği İstanbul Bayrampaşada

Derneğin kurucuları arasında işadamları, bürokratlar, siyasiler, memur ve işçiler, ve emeklilerden oluşan geniş bir katılım ile kuruluşu gerçekleşti. Derneğin kurucu başkanı Yüksek Akkaya Başkan Vekili Osman Alim, Başkan yardımcısı İsmail Hakkı Çavuşoğlu, Başkan yardımcısı Murat Cenğer, Sekreter İbrahim Kahraman, muhasip Ahmet Kuru, kurucu üyeler ve yönetim kurulu üyeleri Avni Çicek, Osman Çavuşoğlu, Yavuz Karahan, Önder Birinci, İlyas Kolip, Murat Köse, Şaban Dündar, Mükerrem Aktaş ve Rahman Çoban. Slogan olarak "28 BİZ BİRİZ" diyerek işe başladılar. Böylece Giresun Trafik plaka nosu olan 28 Giresunlular derneği adında bir dernek olmuş oldu. Bizde gazete olarak yeni kurulan Giresun derneğimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber: Aydın Kömürcü

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir