Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 30446 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2020 - 12:13

Fondöten Çeşitleri

Büyüt
Küçült
Fondöten

 

Makyajın en önemli öğelerinden bir tanesi olanfondöten, her kadının makyaj çantasında bulunur. Cilt tonunu eşitleme ve kusurları gizleme özelliği bulunan yüz makyaj ürünü, birçok firma tarafından farklı ton seçenekleriyle satışa çıkarılıyor.

Doğru ton ve fondöten seçimi ile cilt üzerinde pürüzsüz bir görünüm kazanabilirsiniz.Bununla beraber ürün pudra ve allık için cildin hazırlanmasını sağlar.Sıvı, stick ve pudra seçenekleri bulunan bu içerik, cilt tipinize ve tonunuza uygun şekilde hareket eder. Ciltteki kusurları ve problemleri kapatarak yüz hatlarını belirgin hale getiren bu ürün günün her saati kolayca uygulanabilir.

Ürünü satın alırken renk seçimi sırasındabaz alacağınız nokta değil, boynunuzun rengidir. Bunun nedeni isekapatıcının maske gibi durmaması için boyun ile birebir örtüşmesi gerekir. Bu uygulama uzmanlar tarafından önerilir. Yüksek performans için yüksek kaliteli kapatıcılardan destek almanızı tavsiye ediyoruz. Böylece makyajın en net etkisini yakalayabilirsiniz. Özel gün ve gecelerde kullanacağınız kapatıcı ürünleri sizleri göz önünde tutacak makyajları yapabilmenizi sağlar.

Fondöten Nasıl Uygulanır?

Fondöten seçimi kadar doğru uygulamada son derece önemlidir. Tüm makyaj ürünlerinde olduğu gibi, bu üründe de ilk olarak cildin temizlenmesi gerekir. Temiz cilt üzerine uygulanan bu içerikler kusursuz bir görünüm sunacaktır. Temizleme sonrasında tercihe göre makyaj bazı yapabilirsiniz. Bazın kuruması ile cilt fondöten uygulamasına uygun hale gelmesi gerekir. Ürünü seçerken mutlaka cilt tonuna en yakın içeriği satın almalısınız.  Seçilen ürünün formuna uygun olarak, doğru fırça ya da sünger seçerek bölgeye kolayca yayabilirsiniz.

En Sevilen Fondöten Markaları

Dünyaca ünlü markalar, müşteri memnuniyetine göre farklı ürünler yapabiliyor. Ne tür bir makyaj uygularsanız uygulayın, ilk olarak yüzünüzü kapatıcı için hazırlamanız gerekir. Üründen istediğiniz etkiyi almak için cildinizi ölü derilerden arındırmak size artı değer sunar. Cildinizin ihtiyaçları ve beklentilerinize göre seçebileceğiniz markalar sizi ​​​​en iyi makyaj deneyimine hazırlıyor. Temizlenmiş, sıkılaşmış, nemlendirilmiş cildinize uygulayacağınız bu ürünler en iyi makyajı yapabilmenize yardımcı oluyor.Kapatıcı konusunda en özel markaları https://www.recete.com/fondoten-ve-kapatici/ adresinde bulabilirsiniz. Ten renginizle uyum gösteren kapatıcılar en özel fiyatlarla sizlere sunulur.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir