Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22823 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2019 - 20:45

Gemlik Giresun Kültür Evi 28 Nisan'da Açılıyor

Büyüt
Küçült
Gemlik Giresun Kültür Evi 28 Nisanda

 

Gemlik Giresunlular Derneği tarafından Belediyenin tahsis etmiş olduğu arsa üzere “Giresunluların Öz Kaynakları” ile inşa edilen Gemlik Giresunlular Kültür Evi Projesi açılışa hazırlanıyor.

Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Halil Ataş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin yoğun uğraşları sonucunda 5 Ay gibi bir süre zarfından inşaatı tamamlanan Gemlik Giresunlular Kültür Evi Projesinin resmi açılışının 28 Nisan 2019 Pazar Günü Saat 14:00 ‘de yapılacağı duyuruldu.

EĞİTİM KAMPÜSÜ KURUYORUZ

Hamidiye Mahallesi Çınar İlkokulu yanında üç katlı olarak inşa edilen Giresun Kültür Evinde, sosyal, kültürel ve sanat çalışmaların yapılacağını vurgulayan Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Halil Ataş, “Yoğun uğraşlar sonucunda geleceğe Giresunluların kendi öz kaynakları ile güzel bir eser bırakıyoruz. Kültür Evimiz hemşerilerimizin toplanma noktası olmasının yanı sıra, gençlerimizin ve bayanlarımızın kendilerini geliştirmesi için güzel bir eğitim kampüsü haline gelecek. Zemin katta gençlerimizin hoş vakit geçireceği güzel bir ortam hazırlıyoruz. 1 Kat memleket sohbetlerinin yapılacağı sıcak bir mekan hazırlıyoruz. 2 Katıda Bayanlarımıza ve çocuklarımıza tahsis edeceğiz. Halk Eğitim Merkezi ile yapacağımız protokol sonrasında burada Ücretsiz Eğitimler ve Kurs düzenleyeceğiz.”

MİNİ GİRESUN KÜLTÜR MÜZESİ KURUYORUZ

Gemlik Giresunlular Kültür Evi Projesinin içerisinde Giresun’un tarihi eserlerinin ve kültür parçalarının sergilendiği özel bir köşede hazırladıklarını belirten başkan Ataş; “Kültür evimizin içerisinde Mini bir Giresun Müzesi hazırlıyoruz. Yavaş yavaş buranın içerisini dolduruyoruz. Hemşerilerimiz den ricamız gelecek kuşaklara tarihimizden ve kültürümüzden eserler bırakmak için ellerinde bulunan Giresun’a ait yöresel ürünleri sergilemek için bizlere teslim etsinler”

SOSYAL DONATI ALANLARI İLE GELİŞİYOR

Kültür evi inşaatının yanı sıra, inşaatın çevre düzenlemesine de önem veren Gemlik Giresunlular Derneği yönetim kurulu  Giresun’dan getirilen Fındık Fidanlarını bahçeye dikerek güzel bir Giresun objesi oluşturdu.

28 NİSAN SAAT 14:00’DE COŞKULU AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Bursa’da bulunan bir çok hemşeri derneğine örnek olacak olan Gemlik Giresunlular Kültür Evinin açılışının 28 Nisan Pazar günü yapılacağını belirten Dernek Başkanı Halil Ataş; “Hemşerilerimiz sağolsun projemize büyük destek verdiler. İnşallah bundan sonra Gemlik’de Giresunlular adına herşey daha güzel olacak. Projemize desteklerini esirgemeyen değerli hemşerilerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca 28 Nisan’da yapacağımız büyük açılışımıza tüm hemşerilerimizi ve Gemlik halkını davet ediyorum” dedi.

Erdal Avcı / Bursa



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir