Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 24983 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2019 - 00:56

Gemlik Giresun Kültür Evine Coşkulu Açılış

Büyüt
Küçült
Gemlik Giresun Kültür Evine Coşkulu



Gemlik Giresunlular Kültür Evi, görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

İlçenin Hamidiye mahallesinde gerçekleştirilen açılış törenine Gemlik Kaymakamı Kemal İnan, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, önceki dönem belediye başkanı Refik Yılmaz,  Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı  Cemil Acar, Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Öncanbaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sabri Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Gülşen Canlı, Gemlik Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeleri Dursun Yavuz, Şamil Yiğit, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri Durmuş Uslu, Tekin Rama, Bülent Çiçek, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Alpaslan Eker, Osman Durdu, Mavi Karadeniz Tv Genel Müdürü Ertan Yıldız, Gemlik Giresunlular Derneği Kurucu Başkanı Süleyman Türkmen, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Yılmaz Özdemir, Gemlik Ağrılılar Dernek Başkanı Metin Arslan, Kars Ardahan Iğdırlılar Dernek Başkanı Vural Parlak, Kumla Mahalle Muhtarı Kazım Ata, Hamidiye Mahalle Muhtarı Necmi Ünlü ve çok sayıda dernek üyesi vatandaşlar katıldı.

Arsası Gemlik Belediyesi tarafından tahsis edilen Gemlik Giresunlular Kültür Evinin finansmanı ise İmece usulü Giresunlardan toparlandı. Giresunlu mimar Kenan Çakır Projesini çizdiği Kültür Evinin inşaatında Gemlik Giresunlular Derneği üyeleri büyük katkı sağladı.

Kültürümüzü Yaşatmak İçin Mesaimizi Harcayacağız

Programda açılış konuşmasını yapan Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Halil Ataş; ” Önceki dönem Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimizin desteği ile derneğimize yapılan arsa tahsisinden sonra, kısa sürede finansmanı tamamen bize ve hemşerilerimize ait olan bir binamızı tamamladık. Burada temel amacınız kahve kültüründen toplumumuzu bir nebze olsa da uzaklaştırmak, kültürümüzü gelecek nesillere aktarmaktır. Dernek merkezimizde bundan böyle kadınlarımız ve çocuklarımız da kültürel etkinlikler yapabilecektir. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapacağımız protokol ile dernek merkezimizde ücretsiz eğitimlerde düzenleyeceğiz. Dernek binamızın yapılmasına katkı sağlayan, destek veren herkese çok  teşekkür ediyoruz” dedi.

Emeği Geçenleri Tebrik Ediyorum

Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’da kültürel derneklerin doğru amaçla hizmet vermelerinin önemli olduğuna vurgu yaparak, Gemlik Giresunlular Derneğine yeni binalarının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol ve Gemlik Giresunlular Derneği yönetim kurulu tarafından kesildi. Açılış sonrasında davetlilere yemek ikramı yapıldı. Bursa Giresun Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Avcı'nın sunumunu yaptığı açılış töreninde  Giresunlu sanatçılar Rüştü Karpuz, Göksal Çakmak, Yusuf Tepe, Kazım Çakır, Yüksel Çakmak ve Bayram Dalsız sahne alarak konser verdiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir