Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13222 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Eylül 2019 - 14:04

Genç bisikletçi Ömer tecrübelerini paylaştı

Büyüt
Küçült
Genç bisikletçi Ömer tecrübelerini

 

Bulancak Belediyesi tarafından sürdürülen Avrupa Hareketlilik Haftası Perşembe günü etkinlikleri ile devam etti. Etkinlik programı kapsamında, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak Temsilciliğinde gerçekleşen “Gençlerle Bisiklet Söyleşisi”nde, genç bisikletçi Ömer Şamil Ayvaz, Afyonkarahisar’da bulunan Giresun Şehitliğine yaptığı yolculuk maceralarını ve tecrübelerini paylaştı.
Bu yıl 30 Ağustos’ta, Giresun Şehitliğinde yapılan anma törenlerine, Giresun Belediyesi'nin sponsorluğunda, bisikletiyle 10 günde ulaşan genç bisikletçi Ayvaz, burada yatan şehitlerin köylerinden aldığı toprakları şehitlerin kabirleriyle buluşturdu. Farklı ve anlamlı bir macera olan Afyonkarahisar

Giresun Şehitliği turunun tecrübeleriyle yeni projelere pedal çevireceğini ifade eden Ayvaz, gençlere hayallerinin peşinden koşmalarını ve bunun için çaba göstermelerini tavsiye etti. Görsel sunum ve anlatımlarının ardından soruları da cevaplayan Ayvaz, bisikletin hayat tarzı olarak tercih edilebilecek en güzel araçlardan biri olduğunu ve herkesin kullanması gerektiğini söyledi.
Yine söyleşide konuşan Bulancak Bisiklet Topluluğu üyesi ve Sosyolog Uğur Emecen, bisikletin önemli bir farkındalık aracı olduğunu, bisiklet kullanmanın sağlık başta olmak üzere, sosyalleşme anlamında da birçok faydasının olduğuna dikkat çekti. Toplantıya katılan gençlere ve paydaşlara teşekkür eden TÜGVA Bulancak Başkanı Ubeydullah Göktekin ise; gençlerin faydalı bilgilerle donanması ve güzel faaliyetlerle meşgul olması vakfımızın temel anacıdır. Bu akşam da güzel ve faydalı bir akşam oldu. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere paydaş olduğumuz için mutlu olduk diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir