Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13241 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Kasım 2019 - 15:57

Gençler Camide Kuranla Buluşuyor Projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Büyüt
Küçült
Gençler Camide Kuranla Buluşuyor Projesi tanıtım toplantısı

 

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bulancak Müftülüğü ve STK’lar tarafından Bulancak’ta uygulanan Gençler Camide Kuranla Buluşuyor, Değerlerini Öğreniyor 3 Projesi uygulama ve yürütme kurulu ile ilk toplantısını 26 Kasım 2019 tarihinde Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Bulancak Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Sarıgül tarafından yapılan toplantıda projenin tarihçesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sarıgül "2014 yılında Bulancak Âb-ı Hayat Derneği, Bulancak Müftülüğü, Bulancak Belediyesi ve cami derneklerinin katkıları ile hazırlanan ve uygulanan projenin 2018 yılında Bulancak Milli Eğitim ve Bulancak Müftülüğü tarafından ikincisi uygulanmıştı. Yine bu yıl üçüncüsü Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Bulancak Müftülüğü, TÜGVA Bulancak Temsilciliği, BİMDER, Bulancak Âb-ı Hayat Derneği ve AGD Bulancak tarafından yürütülecek Gençler Camide Kuranla Buluşuyor, Değerlerini Öğreniyor 3 Projesi  başvuruları 16 Aralık 2019’a kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idarelerimizden devam edecek.

Projemizsin seminerleri 2 Aralık 2019-19 Mart 2020 tarihleri arasında Bulancak’ta Sarayburnu Camii, Ensar Camii, Ballıca Camii, Mevlana Camii, Çolakoğlu Camii, Orta Camii, Kıcıklı Camii ve  Kovanlık Eski Camii’nde hafta da iki gün akşam namazı ve yatsı namazları arasında Kur’an-ı Kerim içerisinde inceleme kurulu tarafından belirlenmiş 40 sure  ve aşr ile gerçekleştirilecektir. Seminerler sonunda gerçekleştirilecek sınavlar neticesinde dereceye giren ilk 10 öğrenciye 1000 TL’den başlayan para ödülü ve bununla birlikte ilk 40 kız ve ilk 80 öğrenciye Bursa Çanakkale ve İstanbul Gezisi yapılacaktır.” Dedi.

Toplantının sonunda konuşan Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti “Aldığım bilgilere göre önceki iki proje Bulancak'ta çok güzel uygulanmış ve toplamda 100^0'e yakın genç istifade etmiş. İnanıyorum ki bu sene üçüncüsü gerçekleştirilecek Gençler Camide Kuranla Buluşuyor, Değerlerini Öğreniyor 3 Projesi yine daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. İlçemize ve gençliğimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Toplantı da Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Sarıgül, Bulancak Müftüsü Cevat Erişti, Proje Ortağı STK'ların başkanları, sorumlu camilerin görevlileri ve seminerleri gerçekleştirecek öğretmenler hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir