Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 57598 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2019 - 12:36

GİRESUN FEDERASYONU KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA YELİZ GÜLMÜŞ ATANDI

Büyüt
Küçült
GİRESUN FEDERASYONU KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA YELİZ GÜLMÜŞ


Giresun Federasyonu yönetim kurulu, Genel Başkan Muhterem Memiş başkanlığında bugün yaptığı toplantıda, CFO (Chief Financial Officer) Finans grubu Başkanı olan Yeliz Gülmüş’ Kadın kolları Başkanlığına atadı.
Kadın Kolları Başkanı Yeliz Gülmüş yaptığı açıklamada; ’Giresun Federasyonu Kadın Kolları Başkanlığına görevlendirilmiş olmamdan dolayı gurur duydum. Federasyon yönetim kurulu ve oluşturacağımız birbirinden değerli kadın kolları yöneticilerimle çok güzel etkinlikler ve projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Kadın Kolları olarak birlik beraberlik içinde, Giresun toplumuna yakışır şekilde güzel projelere imza atacağız. Tüm Giresun derneklerinin ve camianın desteğini bekliyoruz.
Bize bu görevi veren Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun’ ’dedi

YELİZ GÜLMÜŞ ÖZGEÇMİŞİ

Aslen Giresun ili Görele’li olup, 1976 İstanbul doğumludur. Okan Üniversitesi Yerel Yönetimler ve Siyaset Bölümünü bitirmiştir.
1994 yılında başlayan iş hayatına; telekomünikasyon, inşaat, satış sonrası hizmetler, hukuk, enerji ve finans sektörlerinde faaliyetleri bulunan EKO GROUP şirketler topluluğunda halen Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO (Chief Financial Officer) Finans grubu başkanı olarak devam etmektedir.
2013 yılında Ak Parti Ataşehir İlçe Ana Kademe Yedek Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlayan siyasi hayatına 2014 yılında 3.olağan kongre ve 2018 4.olağan kongre ile Asil Yönetim Kurulu Üyesi olarak etti, İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya ‘nın yönetiminde Başkan Yardımcısı (Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkiler) olarak görevine devam etmektedir.
Ataşehir Giresunlular Derneği’nde Başkan yardımcılığının yanı sıra Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyon Üyesi, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Y.K.Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliği bulunmaktadır. 
Gülmüş bir kız çocuğu annesidir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir