Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14336 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Temmuz 2017 - 14:14

15 Temmuz Gazisinin Adı, Piknik Alanı ve Çeşme’ye Verildi

Büyüt
Küçült
15 Temmuz Gazisinin Adı, Piknik Alanı ve Çeşme’ye
Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğluları, 15 Temmuz Gazimiz Sabri Ünal’ın adına memleketi Espiye ilçesinde yapılan piknik alanı ve çeşmenin açılış programına katıldı.   Giresun Valiliği ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Espiye ilçesi Avluca Köyünde 7 Değirmenler Tabiat Parkı girişinde yapılan piknik alanı ve çeşmeye, 15 Temmuz gecesi iki tankın altına yatarak darbecilere direnirken gazi olan Sabri Ünal’ın adı verildi.   Piknik alanı ve çeşmenin açılışı, 11 Temmuz 2017 Salı günü saat 18:00’de düzenlenen bir törenle Vali Sarıfakıoğulları ve Gazi Sabri Ünal tarafından yapıldı.   Açılış törenibnde konuşan Vali Sarıfakıoğlulları, vatanı, milleti, bayrağı için millet iradesini hakim kılma adına, yüzde 52 oyla iş başına gelmiş Cumhurbaşkanına sahip çıkma adına sokağa çıkan ve bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilediğini söyledi.   Sabri Ünal gibi gazilere şükran duygularını ifade etmek üzere devleti temsilen açılışa katıldığını ve Ünal’ın ailesini ziyaret ettiğini belirten Vali Sarıfakıoğulları, “Allah ondan, onun annesinden babasından, ona emek harcayan bütün yakınlarından razı olsun. Sağ olsunlar, var olsunlar. Onların yapmış olduğu şeyler sayesinde biz burada özgürce nefes alabiliyoruz, biz burada kendi irademizi ifade edebiliyoruz, hepsine minnet duygularımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.   Vali Sarıfakıoğulları ayrıca, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin Sabri Ünal’a selamlarını ve teşekkür duygularını iletti.   Gazi Sabri Ünal’da 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyerek, “Birçok arkadaşımız da gazi oldu, Giresunlu gazi olanlardan birisi de benim. 15 Temmuz’da sokaklara çıktığımızdan dolayı gururluyuz. Bu yıl 15 Temmuz’da yine birçok gazi arkadaşla birlikte köprüde olacağız ve meydanları boş bırakmayacağız” dedi.   Giresun Orman Bölge Müdürlüğü’ne 7 Değirmenler Tabiat Parkı Girişinde adına çeşme ve pak yeri yaptırması dolayısıyla teşekkür eden Ünal, bundan mutluluk duyduğunu kaydetti.   Açılış törenine Gazi Sabri Ünal ile birlikte; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Espiye Kaymakamı Sultan Doğru, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak ile ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir