Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10642 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2020 - 14:12

2020’DE BEYAZ MASAYA 35 BİN 106 BAŞVURU YAPILDI

Büyüt
Küçült
2020’DE BEYAZ MASAYA 35 BİN 106 BAŞVURU

SORUNLAR DAHA KOLAY ÇÖZÜLÜYOR

Giresun Belediyesi tarafından hayata geçirilen beyaz masa birimi sorunlara çare oluyor.

Taleplere daha hızlı çözüm için kurulan beyaz masaya 2020 yılı içerisinde 17 bin 362’si sosyal yardım ve 17 bin 744’ü ise talep olmak üzere toplam 35 bin 106 başvuru yapıldığı bildirildi.

Başvuruların çoğunun çözüme kavuşturulduğunu bildiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu:  “Vatandaşlarımızın problemleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için göreve gelir gelmez beyaz masa birimini hayata geçirdik. Etkin, hızlı etkili çözümler için ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Başvurularda kayıt işlemleri yapıldıktan sonra Belediyemizdeki ilgili müdürlüklere başvuru formları ve elektronik mailler ulaştırılarak, talep sahibine telefon ve yine elektronik mail ile bilgi veriliyor. Vatandaşlarımızın beyaz masa projesinden son derece memnun olduğunu gözlemliyoruz." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir