Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12291 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2017 - 16:51

Osmanlıdan Kara Cuma Kampanyasına Tepki

Büyüt
Küçült
Osmanlıdan Kara Cuma Kampanyasına

Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye , alışveriş çılgınlığı olarak bilinen Kara Cuma (Black Friday) için yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Basın açıklamasında Ünye şunları söyledi. 

"Peygamber efendimiz Hadisi şerifinde şöyle buyurmuş Cuma, müminlerin bayramıdır. Bugün yapılan ibadetlere en az, iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da, iki kat yazılır. Bu hadisten yola çıkarak siyonistlerin başlatmış olduğu bu hain kampanya ya iştirak eden iki kat fazla günah kazanır. ABD destekli bu kampanyaların bilinçli ülkemizde yapılmasına Osmanlı Partisi teşkilatları olarak izin vermeyeceğiz. 

MÜSLÜMANLARIN TATİLİ CUMA GÜNÜ OLMALI 

''Buradan iktidar partisine sesleniyorum Müslümanların bayramı olan Cuma gününü resmi tatil yapalım. Perşembe Cuma bizim tatilimiz olsun Cumartesi Yahudilerin Pazar Hristiyanların günü biz Müslümanların bayramı tatili Cuma'dır.  Allahü teala Cuma suresi 9. ayette şöyle buyurmuştur Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. Bu ayeti kerimeye göre hareket edip Allah'ın emrettiği gibi  Osmanlı Partisi İktidarında Türkiye'de resmi tatil Perşembe Cuma olacaktır. Müslüman Türk milletinin arzusu budur.'' Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir