Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11901 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2018 - 14:40

Federasyondan aday adaylarına tam destek

Büyüt
Küçült
Federasyondan aday adaylarına tam



Başkanlığı’nı Olgun Kandemir’in yaptığı Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Giresunlu 8 kişinin maddi ve manevi yanında olduklarını açıkladı.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun organizasyonu ile 24 Haziran seçimleri öncesi Giresunlu Siyasetçiler, işadamları, bürokratlar ve muhtarlar bir araya geldi. Kahvaltılı istişare toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da katıldı. AK Parti’den Metin Gökçe, Durukan Balık, Yaşar Çakmak ve Halil İbrahim Şengün, CHP’den Nuray Birinci, MHP’den Ekrem Yılmaz, İYİ Parti’den Harun Demirkaya ile anne tarafından Giresunlu olan Selda Mican düzenlenen toplantıya katılarak kendilerini tanıtıp hemşerilerinden destek istediler.
GÖVDE GÖSTERİSİ
Toplantıda konuşan Kocaeli Giresunlular Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir, tüm siyasi partilerden Giresunlu adaylara listelerine yer vermelerini istedi. Kandemir,  “Biz birlik ve beraberlik içinde buradayız. Biz, HDP hariç tüm partilere eşit mesafedeyiz. Giresunlular tek yumruktur bu seçimde. Bizden birilerini partiler aday göstermeli. Adayımızın arkasında maddi ve manevi duracağız. ”dedi. Kandemir’in ardından Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak da söz alarak Giresunlularla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu birliğin ve beraberliğin devam etmesi temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından Giresunlu, STK, İşadamları  ve Muhtarlar da söz alarak Giresunluların birlik olduğunu, Kocaeli’de güçlü bir potansiyele sahip olduklarını dile getirerek, hemşerilerinin seçilecek sırada olmasını istediler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir