Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9149 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   29 Eylül 2021 - 15:14

Pırlanta Yüzük Modelleri

Büyüt
Küçült
Pırlanta Yüzük

 

Evliliğin özünü oluşturan pırlanta yüzük modelleri, görünüşleri kadar barındırdığı anlam bakımında da özel bir yere sahiptir. Sonsuz aşkı ve güveni temsil etmektedir. Karşılıklı saygı ve sadakatin de simgesi olması nedeniyle geçmişten günümüzde çiftlerin ilk tercihi olmuştur. Işıltılı yapıları ve şıklıkları değerli anları daha da güzelleştirmektedir. Elmasın işlenmesiyle ortaya çıkarılan bu ürün kadınların gözdesidir.

Pırlanta Yüzük Özellikleri

Yaşamın en önemli anlarına şahitlik etmesi bakımından manevi olarak da çok değerlidir. Elmas madeni özel işçilikle şekillendirilir. Dayanıklı yapısı da önemli özellikleri arasında yer alır. Yüksek ısıdan etkilenmez ve kesici aletlere karşı da direnç göstermektedir. Bu nedenle bu ürünün değerini kaybetmesi mümkün değildir. Zarif görüntüsü nedeniyle de en çok tercih edilen mücevherlerdendir.

Saf aşkı temsil eden pırlanta yüzük çeşitleri kendi içinde pek çok detayı barındırıyor. Seçim yaparken de bunlara dikkat etmek gerekmektedir. Taşın ölçüsü ile karat ağırlığı fiyat üzerinde de en çok etkisi olan noktalardır. Ayrıca elmasın lekesizliği değeri konusunda fikir vermektedir. Renk, kesim ve büyüklük gibi etkenler de fiyat ve seçimde kendini gösterir. Bütçenize uygun en güzel tasarımları öğrenmek için https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk sayfasına bakabilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir