Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4564 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Ekim 2021 - 11:09

ÖDÜLLÜ BAŞKAN GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Büyüt
Küçült
ÖDÜLLÜ BAŞKAN GAZETECİLER İLE BİR ARAYA

Geçtiğimiz günlerde Kristal Elmas ödülü alarak Türkiye’nin en başarılı Belde Belediye Başkanı seçilen, Duroğlu Belediye Başkanı Halil ÇETİN sabah kahvaltısında gazeteciler ile bir araya geldi.

 

Yoğun bir katılımla düzenlenen kahvaltı programının ardından konuşma yapan Başkan ÇETİN ödül ve Beldeye yapılan diğer proje ve hizmetler ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Konuşmasında bu başarının sadece kendine ait olmadığını, bu sebeple ödülü asıl sahibi gördüğü Duroğlu halkı adına aldığını dile getirdi.

 

HEM BORÇLARIMIZI ÖDÜYORUZ HEM HİZMET VERİYORUZ

 

Belediye Başkanı Halil ÇETİN konuşmasının devamında şunları söyledi. “ Göreve geldiğimiz günden bu yana hem Belediyenin daha evvelden kalan borçlarını ödüyor bir yandan da Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz üzere dünyayı etkisi altına alan pandemi ve beldemizin üst üste yaşadığı afetler de üzerine eklenince çok zor dönemlerden geçtik. Ancak hiçbir zaman bun insanlarımıza hissettirmedik görevimizi layığı ile yapmaya devam ettik. Beldemizde yaptığımız hizmetlerin yanı sıra ülkemizde meydana gelen afetler ve yangınlarda da vatandaşlarımızla el ele vererek yardım elimizi neresi olursa olsun uzattık ve her zaman da uzatmaya devam edeceğiz.

 

2 MİLYON TL DEĞERİNDE DEV BİR PROJE’Yİ DUROĞLU’NA KAZANDIRDIK

 

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda DOKAP ile imzaladığımız 2 Milyon TL değerinde yürüyüş yolu projesi bizler ve Duroğlu için kolay elde edilemeyecek bir başarı oldu. Beldemize yapacağımız halı saha projesi ve diğer yol, alt yapı, su ve sosyal faaliyetlerimizin de bu organizasyonu yapanlar tarafından gözden kaçmadığını ve bizlere bu ödülü layık gördüklerini söylediler.

 

HİZMETLERİMİZE VE PROJELERİMİZE ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ.

 

Tabi her şey ödülü almakla bitmiyor, daha yapacak çok işimiz var. Bu ödülün Vatandaşlarımızın ve kamuoyunun beklentileri daha da üst seviyeye taşıyacağının farkındayız. Bu sebeple çalışmalarımıza ara vermeden daha iyiyi ve daha güzeli Duroğlu’na vermek için var gücümüzle çalışacağız.

Bu vesile ile bizlere inanan, güvenen ve desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Duroğlu Halkına ve Giresun’umuza canı yürekten teşekkür ediyorum. Bu gün burada sevincimizi, neşemizi bizlerle paylaşan ve her daim bizleri destekleyen, İlimizin güzide basın mensupları olarak sizlere da ayriyeten teşekkür etmek istiyorum. Sağ olun var olun ALLAH’a emanet olun” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir