Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11807 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Haziran 2017 - 19:35

Ordu’lu Şehidimiz Toprağa Verildi

Büyüt
Küçült
Ordu’lu Şehidimiz Toprağa

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Van’ın Başkale ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen J.Uzm.Çvş.Sabri Eryeler’in Ordu İli Kumru İlçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Van’ın Başkale İlçesi Yolmaçayır Mahallesi yakınlarında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanarak, kaldırıldığı hastanede 7 Haziran Çarşamba günü şehit olan Uzman Çavuş Sabri Eryeler’in naaşı, aynı gün akşam saatlerinde askeri uçakla Ordu-Giresun havalimanına getirildi.

Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk tarafından, 8 Haziran Perşembe günü Kumru  futbol sahasında kıldırılan cenaze namazının ardından, 24 yaşındaki Şehit J.Uzm.Çvş. Sabri Eryeler’in cenazesi, Kumru İlçesi Ortaca mahallesinde gözyaşları ve dualar arasında defnedildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Vali Hasan Karahan ve Ordu Valisi  İrfan Balkanlıoğlu, şehidin babası Muammer Eryeler ve annesi Emine Eryeler’e başsağlığı dileğinde bulunarak, taziyelerini iletti.

Törenin sonunda, Şehit J.Uzm.Çvş. Sabri Eryeler için yapılan dua ve saygı atışının ardından Şehidin tabutuna sarılı Türk Bayrağı İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk tarafından, şehidin naaşıyla birlikte gelen fotoğrafı da Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç tarafından şehidin babası Muammer Eryeler’e teslim edildi.

Kumru futbol sahasında düzenlenen cenaze törenine; şehidin ailesi ve yakınları, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Vali  Hasan Karahan,  Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergun Taşçı, Metin Gündoğdu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kumru  Kaymakamı Deniz Kılınç, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir