Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12116 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2017 - 11:19

Okul Aile Birliği Kermes Kurdelesini ULUGÖLGE Kesti

Büyüt
Küçült
Okul Aile Birliği Kermes Kurdelesini ULUGÖLGE
BAİH Lisesi Okul Aile Birliği Kermes Kurdelesini Kaymakam ULUGÖLGE Kesti

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Üyelerinin, okul yararına düzenlediği kermesin açılışını Bulancak kaymakamı Niyazi ULUGÖLGE gerçekleştirdi.

Kermes açılışı Aile Birliği Dernek Başkanı Hayrettin KILIÇ’ın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra Bulancak Kaymakamı Niyazi ULUGÖLGE, İl Genel meclis üyesi Cemal KARADENİZ, Belediye Başkan Vekili Hamdi ALPARSLAN, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar HÜSEM açılış kurdelesini beraber kestiler. İl gençlik ve Spor Müdürü Hasan BULUT, il ticaret Müdürü Ali YILDIRIM, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mustafa TOSUN, Memursen il başkanı Sami ŞİMŞEK, İlçe Milli Eğitim Müdür Şenel BULUT, İlçe Nufus Müdürü erol KÜÇÜKYILDIZ, daire amirleri, veliler ve pek çok vatandaşın katıldığı kermeste ikramlara geçildi.

Çok sayıda davetli ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdiğikermeste, el emeği göz nuru birçok ürünler ve marifetli hanımların hazırladığı ürünler kermes yararına satıldı. Elde edilecek gelirin okul Aile Birliği harcamalarında ve öğrencilere yardım amaçlı tertip harcanacağı açıllandı.Hanımları el emeği göz nuru hazırladığı ürünler görülmeye ve tadılmaya değer olarak görüldü.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir