Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7961 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2021 - 14:21

ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP , ESNAFINA SAHİP ÇIK

Büyüt
Küçült
ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP , ESNAFINA  SAHİP

Pandemi sürecinde ciddi sıkıntılarla karşılaşan yerel esnafın yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekmektedir.  Yerel esnaftan alışveriş yaparsanız , paranız ilimiz ekonomisinde kalmış olur. Yeni yerel iş alanları yaratmış olursunuz , halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz. ‘’Gün birlik günüdür , gün dayanışma günüdür , gün yerel esnafa sahip çıkma günüdür ‘’.

Türkiye ‘ de esnaflık geleneği ve kültürü  dünyanın başka bir ülkesinde yok. Kimi zaman evinin anahtarını , kimi zaman çocuğunu teslim ettiğin mahalle bakkalına ve esnafımıza sahip çıkalım. İyi günde kötü günde hep selam verdiğin , gördüğünü  değil lazım olanı aldığın esnafımıza sahip çıkalım ki böylece kendi geleceğimize de sahip çıkmış oluruz. Her zaman bizi güler yüzü ile karşılayan ve her zaman selam verdiğimiz yerel esnafımızı yerinde bulmak ve kalkınmasına yardımcı olmak için lütfen esnafımıza  sahip çıkalım. Bütün halkımızı yerel esnaftan alış veriş yapmaya davet edelim.

  Saygılarımızla ;

Abdullah Mürşit GÜREL

  Kent Konseyi Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir