Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17401 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Ağustos 2019 - 17:28

Alucra PTT Şubesi Yeni Yerinde Hizmet Veriyor

Büyüt
Küçült
Alucra PTT Şubesi Yeni Yerinde Hizmet

Alucra PTT Şubesi Yeni Yerinde Hizmet Veriyor

İstinat duvarının yıkılması sonrası AFAD ekiplerince boşaltma kararı alınan Alucra PTT şubesi yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde Alucra PTT Şube binasının istinat duvarının yıkılması sonucu, hizmet binası tedbiren boşaltılmış, vatandaşlarımız mağdur edilmemesi için PTT hizmetleri seyyar araç ile devam ettirilmişti.
PTT Giresun Başmüdürlüğü yetkililerinin ilçemizde yaptığı incelemeler sonucu mevcut binanın akıbeti netleşene kadar şube Alucra Belediyesinin iş yerine taşınarak hizmetler yeni yerinde yapılmaya başladı.
Alucra PTT hizmet binasının akibetinin ne olacağı ile alakalı Giresun PTT Başmüdür vekili, aynı zamanda İşletme Teknik Birimler Müdürü Uğur Öztürk'ten son durumun hakkında bilgi aldık.
Öztürk Alucrahaber'e yaptığı açıklamada;
"Mevcut binanın yıkımı ile alakalı görüşlerimizi Genel Müdürlüğümüze daha öncede iletmiştik, şuanda yapılan teknik inceleme sonrası PTT Genel Müdürlüğümüzün ilgili birimleri binanın yıkılmasına karar verirse, biz içerisinde misafirhanesi, arşivi, banka şubesi olacak şekilde bir proje ile bodrum katı da olmak üzere 2 katlı modern bir hizmet binasının yapılması için çalışmalarımızı yapacağız. Genel müdürlüğümüz henüz bir karar vermiş değil, yeni bina yapımı yada mevcut binanın güçlendirme tadilatı konusunda kararını verecektir. Temennimiz Alucra'ya yakışır bir hizmet binası kazandırmaktır. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için şimdilik yeni yerimizde hizmetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz." dedi.
Kadir BEKİROĞLU / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir