Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12501 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Mayıs 2017 - 22:28

Asayiş Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Asayiş Toplantısı
Asayiş Toplantısı Sayın Valimiz Başkanlığında Yapıldı

Haftalık Asayiş Toplantısı, Sayın Valimiz Hasan Karahan başkanlığında 25 Mayıs 2017 Perşembe günü İl Emniyet Müdürlüğünde yapıldı.

İlimizdeki asayiş olaylarının değerlendirildiği toplantıda 27 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı boyunca, vatandaşlarımızın Ramazanı huzurlu ve rahat bir şekilde geçirmesi için alınacak tedbirler ve yapılacak denetimler görüşüldü.

İl Emniyet Müdürlüğünce, İl merkezinde Ramazan ayında Asayiş ve Trafik tedbirleri konusunda gerekli planlamalar yapıldı.

Vatandaşlarımızın Ramazan ayını huzur içerisinde geçirmelerini, ibadetlerini rahat ve güven ortamında yapabilmelerini temin amacıyla, iftar öncesi ve sonrasında vatandaşlarımızın yoğunlukta bulunacakları değerlendirilen Gazi Caddesi, Atatürk Parkı, Debboy Mevki, Bulancak Durağı kavşağı, Malpazarı kavşağı, Keşap durağı, Tabaklar geçidi civarı, ana arterler, önemli kavşaklar ile teravih namazı için camilerimiz çevresinde gerekli emniyet tedbirleri alınacaktır.

Tedbirlerde; il merkezinde yirmi dört (24) motorize ekip görevlendirildi. İlgili kurumlarla koordineli olarak camilerimiz civarındaki dilencilerle ve mahalle aralarındaki evden eve satış yapan şahıslara yönelik önlemler alınmış olup, vatandaşlarımızın bu konu ile ilgili 155 Polis İmdat telefonunu aramaları önemlidir.

Şehrin giriş ve çıkışlarında oluşturulan kontrol noktalarında yeterli personel görev yapmaktadır.

Yine Ramazan ayı boyunca kahvehane, çay ocağı ve internet kafelerin kontrollerine ağırlık verilerek iki (2) motorize ekip görevlendirildi.            

Haziran ayında havaların iyi gitmesiyle birlikte yaz sezonunun da başlayacağına dikkat çekilen toplantıda, boğulma ve mantar zehirlenmeleri olaylarına karşı alınan önlemler ve vatandaşların konuyla ilgili bilinçlendirilmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Her yaz ayında olduğu gibi bu yazda ilimize tatillerini geçirmek üzere yurt içi ve yurt dışından gelecek olan hemşerilerimizle birlikte il nüfusunun artacağı değerlendirilen toplantıda, artan nüfusla birlikte oluşması muhtemel trafik başta olmak üzere alınacak ilave tedbirler de görüşüldü.

Toplantıya; Vali Hasan Karahan, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve Sahil Güvenlik 71. Bot Komutanı Yüzbaşı Ömer Oran katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir